E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarCunliffe: Yatırımcı kripto parada riskleri tam anlamıyor---

Cunliffe: Yatırımcı kripto parada riskleri tam anlamıyor

Cunliffe: Yatırımcı kripto parada riskleri tam anlamıyor
18 Mayıs 2022 - 09:28 borsagundem.com

İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı, kripto varlıkların bireysel yatırımcılar tarafından yeterince anlaşılmadığını söyledi


İngiltere Merkez Bankası'nın (BOE) bir yetkilisi, dijital para birimlerine para yatıran çoğu bireysel yatırımcının muhtemelen ne satın aldıklarını veya içerdiği riskleri tam olarak anlamadıklarını söyledi.

BOE başkan yardımcısı Jon Cunliffe, yetkililere piyasanın istikrarlı ve şeffaf olmasını sağlamak için kripto varlıkları düzenleme çağrısını yaptı.

Cunliffe, “Kripto varlıklara yatırım yapan uzun bir perakende yatırımcı kuyruğu var. Hepsi neye yatırım yaptıklarını anlıyorlar mı? Bence değil. Bunu gerçekten finansal bir yatırım olarak görmüyorlar” dedi.

Kripto para piyasasında sıkıntılar sürecek

 

S&P: Mevcut kripto düşüşü zamanlı bir uyarı

 

Kripto para intiharı

 

8 soruda tüm ayrıntılarıyla kripto krizi

 

Kripto paralarda kayıplar artıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran18 Mayıs 2022 16:12

    Kriptocu soytarı kayıp!  Doların yükseldi haberlerine yorum yazıyor aşağılık karakter!  Gerçi bu soytarının şifrelerini çözdük!  Kimseye zararı dokunamaz artık.  

  • Gerçek18 Mayıs 2022 12:25

    Zengin olma hayelleri gercekleri anlamamaları için baskılıyor. Cripto paralar sahtekarlıktır, İnsanların elindeki gercek paraları sağmak için oluşturulmuş bir dümendir. Operasyonlar bittimi herkes cenaze merasimine!!

  • baran18 Mayıs 2022 11:13

    Ruslar ve Çinliler bu kriptoların şifrelerini çözer ise ne dolar kalır ne sterlin.

  • Sersemler18 Mayıs 2022 10:21

    Yazılımdan ve veri tabanından profesyönel olarak anlamayan insanlar blok chain coin vs masalları hakkında yorum yaparak bilmediği konularda insanları kandırmasın. Profesyönel dolandırıcılık global bir networkle pazarlanıyor. Bir chain networku coin vb bir ürün çıkarılacaksa bunun önce  profesyönel proje otoritesi kurul tarafından test ve analiz edilip (dayanak varlık, siber güvenlik, saklama güvenliği,  proess gücü vb kriterleri)  onaylanması gerekir. Bu testten geçebilecek tek bir coin ve bu sistemi çalıştıracak herhangi bir chain yapısı yok.