E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCüney Çakır'ın derbi notu belli oldu---

Cüney Çakır'ın derbi notu belli oldu

Cüney Çakır'ın derbi notu belli oldu
24 Ekim 2017 - 13:16 borsagundem.com

Galatasaray-Fenerbahçe maçında tartışmalı kararlara imza atan Cüneyt Çakır'ın derbi notu belli oldu.

üper Lig'in 9. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynananGalatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetti. Bu önemli müsabakada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yaptı. Cüneyt Çakır, derbide sarı-kırmızılılara 4, sarı-lacivertlilere de 2 sarı kart gösterdi. Çakır, 74. dakikada da ikinci sarı karttan Younes Belhanda'yı oyundan ihraç etti.

NOTU 7.8

FIFA kokartlı Cüneyt Çakır'ın Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki yönetimi karşılığında aldığı notun 7.8 olduğu iddia edildi. Bu not; "Tatmin edici ancak eksikleri var" anlamı taşıyor. (Fotomaç)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • goygoy24 Ekim 2017 13:58

    Kerim, ,maçta almanız gereken 2 kırmızı verilmeyen 2 penaltı ve sarı kartlar var, o da değil, ben bu yaşıma kadar Fenerlilerin derbide hakemden yakındığını nerdeyse ilk defa görüyorum sen düşün gerisini

  • Kerim24 Ekim 2017 13:44

    Denayer'in o hareketine kırmızı kart göstermemek futbolu katletmektir.Eğer o kartı gösterebilseydi GS 25.Dk sonu 10 kişi kalacaktı.Hatanın büyüğünü orada yaptı..

  • goygoy24 Ekim 2017 13:33

    Sonra vay efendim yabancı sınırı gelsin, dünyanın neresine gidersen git şu yönetime 5 den fazla verilmez, Türkiye'de hakemler ligi ve maçları en hafif tabiriyle katlediyor, her takım bunlardan zarar görüyor, Türkiye'ye yerli hakem sınırı gelsin.

  • liber24 Ekim 2017 13:29

    :Buz gibi penaltıyı vermeyip. Saçma sapan pozisyonda kırmızı kartı gösteren hakem nasıl tatmin edici not alıyor