E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı'ndan önemli duyuru---

Cumhurbaşkanlığı'ndan önemli duyuru

Cumhurbaşkanlığı'ndan önemli duyuru
15 Mart 2020 - 20:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın başkanlığında Çankaya Köşkü’nde korona virüs tedbirlerinin ele alındığı toplantıda, 9 Avrupa ülkesinden Türkiye’ye yapılan uçuşların, gece yarısından itibaren durdurulması kararlaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Oktay'ın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hazır bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da toplantıya telekonferans ile katıldı.

Toplantının ardından İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklama çerçevesinde Almanya, İspanya, Fransa, Avusturya, Norveç, Danimarka, İsveç, Belçika ve Hollanda'dan Türkiye'ye yapılan uçuşların bu gece saat 00.00 itibarıyla durdurulacağı vurgulandı. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Anılan ülkelere geçici olarak kısa süreliğine giden veya bu ülkelerde öğrenci olarak bulunan ve ülkemize dönmek isteyen vatandaşlarımız 16 Mart Pazartesi yerel saatle 17.00'ye kadar bulundukları ülkelerdeki Türk diplomatik temsilciliklerine başvuracaklardır.

Başvuru yapan vatandaşlarımızın ülkeye dönüşleri 17 Mart Salı saat 00.00'a kadar tamamlanacaktır.

Bu şekilde ülkemize dönen vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun tedbirleri kapsamında 14 gün karantina/gözetim altına alınacaklardır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..16 Mart 2020 18:20

    Reis nerede ? kefen giymiş onbinler nerede? hepsi bizden önce maskeleri taktı geziyor :D lafa gelimi en önde koşarlar...

  • Yerli vede Milli16 Mart 2020 14:46

    Sokaktaki cocuklar bile biliyor Merkezin Kontrollu Devaluasyon yaptıgını. Ama tabi siz Dıjjjj Gucler diyebilirsiniz. 2009 Dolara kuru 1.18 2020 Dolar kuru 6.40.  Her sene ortalama yuzde 50 devaluasyon oluyor. He he Dıj gucler oldu tabi. Yersen. Sorsan yerli ve millilerdir memleketin parasını pul yaptılar 10 senede

  • Ahmak group sizi 16 Mart 2020 08:37

    Alacağınız vergileri de durdurun. Milletin zaten ümüğünü sıktınız bir de virüs devlet vatandaşa bakmalı...

  • Büyükçekmece Sakinleri16 Mart 2020 07:43

    Özellikle Büyükçekmece'deki Martı Restaurant adı altındaki pavyonu sürekli kapatın. Çünkü sabahın 7'sine kadar açık ve bir yığın yüksek promilli sarhoş arabasıyla yola çıkıp trafiği alt üst ediyor.

  • Ümit16 Mart 2020 00:27

    Adalet bakanlığı cezaevleride izin ve görüşlere yasak koydu çözüm bu değildir belli bir cezanın altındakilerin cezasını ev hapsine çevirin cezaevlerini bi nebze rahatlatın kapasitesinin iki katı dolu hijyen olmayan cezaevlerine ilgilenilsin

  • Uyan15 Mart 2020 21:43

    Umreci dayılar allah niyetinizi kabil etsin lakin 14 kendinizi bi karantinaya alın

  • İnandırıcı değil15 Mart 2020 21:22

    Umre yolcuları?

  • kılıç15 Mart 2020 20:47

     AVRUPADA GÖREVLİ PERSONEL HAKKINDA AÇIKLAMADA OLACAKMI .