E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı'ndan 6 general için atama kararı---

Cumhurbaşkanlığı'ndan 6 general için atama kararı

Cumhurbaşkanlığı'ndan 6 general için atama kararı
28 Ağustos 2019 - 05:14 borsagundem.com

Generallerin atanmalarına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 2 generalin kendi talepleriyle emekliye ayrılmalarının ardından Cumhubaşkanlığı kararıyla yeni atamalar yapıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Tümgeneral Erhan Uzun 6'ncı Mekanize Piyade Tümen ve Müşterek Özel Görev Kuvvet (MÖGK) Komutanlığına, Tümgeneral Ahmet Kurumahmut 4'üncü Kolordu Komutanlığına, Tuğgeneral Tevfik Algan 5'inci Kolordu Komutanlığına, Tuğgeneral Muammer Alper 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığına, Tuğgeneral Hakan Yiğittürk 52'nci Motorlu Piyade Tümen Komutanlığına ve Tuğgeneral İbrahim Dülger Hava Kuvvetleri Komutanlığı Savunma, Planlama ve Proje Yönetimi Başkanlığına atandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU28 Ağustos 2019 08:33

    çinin nüfusu birbuçuk milyar general sayısı 150, bizim nüfusumuz 80 milyon general sayısı 250 , biz ülke olarak bu saltanat zihniyetinden vazgeçmediğimiz sürece gelişmiş ülkeler kategorisine giremeyiz...

  • tam komedi28 Ağustos 2019 10:43

    40 Yaşındayım bir gün sokağımda ne karakol amirini ne belediye başkanını ne belediye meclis üyesini ne kaymakamı ne valiyi ne  milletvekilini hatta muhtarı bile görmedim ! Koltuklarından kalkıp mıntıkasını bir kere dolaşmaz mı ? Sorumlu olduğu halka derdini , sıkıntısını , sikayetlerini sormaz mı ?  Adliyede adaletin olmadığını adliyeye gidince öğrenirsin ! BU ÜLKE'NİN ÇÖPLÜKTEN FARKI YOK