E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın İsveç kanalında yayını terk etti---

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın İsveç kanalında yayını terk etti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın İsveç kanalında yayını terk etti
01 Aralık 2022 - 23:38 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İsveçli gazeteci ile söyleşi yaptı. Ancak söyleşinin devamında İsveçli gazetecinin "Türkiye'nin uluslararası suçlular için bir sığınak olup olmadığı" sorusuna sinirlenen Kalın, röportajı yarıda kesti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç televizyonunda katıldığı bir programda uyuşturucu kaçakçılığı ile ilgili Türkiye'yi itham eden bir soruya tepki gösterdi. "Doğru olmayan şeyleri olmuş gibi kabul edip bize soru soruyorsunuz" diyen Kalın, "Bunlar PKK ve FETÖ konuşmasıdır. Önce dürüst gazetecilik yapın. Yalan haberleri gerçek gibi sunuyorsunuz" diyerek yayını terk etti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç televizyonu SVT'de programa katıldı. Fakat program sırasında yaşananlar yayına damga vurdu.

"KOCA BİR ÜLKEYİ SUÇLAMANIZ KABUL EDİLEMEZ"

Mülakatı yapan gazetecinin Türkiye'nin ciddi suçlular için bir sığınak olup olmadığı yönündeki sorusuna sinirlenen Kalın suçlamaların temelsiz olduğunu belirterek, "Koca bir ülkeyi suçluyorsunuz. Bu kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

İsveçli gazetecinin sorduğu soruya sinirlenen Cumhurbaşkanlığı sözcüsü kalın, röportajı yarıda kesti

Kalın, "Farklı bir ajandanız var. Türkiye'nin kokain trafiği için bir merkez olduğunu söyleyerek temelsiz suçlamalarda bulunuyorsunuz. Bunlar PKK sözleri, bunlar FETÖ sözleri. Bu dürüst gazetecilik değil" diye konuştu.

RÖPORTAJI YARIDA BIRAKTI

İsveçli gazetecinin Türkiye'de mafya ve uyuşturucu ticareti konulu sorularına devam etmesi üzerine soruları 'gülünç' olarak niteleyen Kalın, yayının kesilmesini isteyerek röportajı yarıda bıraktı.

Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Somut adım bekliyoruz

 

İsveç: Terör yasası yazdan önce uygulanacak

 

İsveç'ten 'Pençe-Kılıç' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)