E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı, Obama ile telefonda görüştü---

Cumhurbaşkanı, Obama ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı, Obama ile telefonda görüştü
20 Temmuz 2016 - 10:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Obama ile telefonda görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama telefonla görüştü. Görüşmede, ABD Başkanı Obama, Türkiye'de demokratik bir şekilde seçilmiş olan hükümeti şiddet kullanarak yıkmayı hedefleyen darbe girişimini kınadıklarını ve Türkiye'de demokrasiyi desteklediklerini belirti.

ABD Başkanı Obama, 15 Temmuz'daki darbe girişimi karşısında Türk halkının kararlı bir tutum sergilediğine ve demokrasiye bağlılığını gösterdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türk halkının demokrasiye ve milli iradeye en güçlü şekilde sahip çıkması, emniyet güçlerinin özverili müdahaleleri sayesinde darbe girişiminin akim bırakıldığını hatırlatarak, adalet ve hukuk devleti çerçevesinde sorumlular hakkında gereğinin yapılacağını vurguladı.
ABD Başkanı Obama, darbe girişimini soruşturmakta olan Türk makamlarıyla her türlü işbirliğine hazır olduklarını da kaydetti.

ABD'den darbe soruşturması ve Gülen açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)