E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı
28 Kasım 2021 - 23:02 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Mustafa Cengiz hesabı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımladığı mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı, iş insanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Galatasaray ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

Galatasaray'ın 37'inci Başkanı Mustafa Cengiz, kanser ve beyin tümörü hastalıkları nedeniyle bir süredir İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cengiz'in vefatının ardından sosyal medya üzerinden spor ve siyaset camialarından başsağlığı mesajları yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mustafa Cengiz'in fotoğrafının olduğu görseli paylaşarak, "Galatasaray 37'inci Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı dilerim" açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cengiz'in vefatını duyurarak, "Ağır sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir tedavi görmekte olan Galatasaray eski Başkanı Mustafa Cengiz aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cengiz'in vefatına ilişkin, "Galatasaray eski Başkanı, kıymetli iş insanı Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Galatasaray Kulübü'nün vefat eden eski Başkanı Mustafa Cengiz beyefendiye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin" diye üzüntüsünü dile getirdi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Vefat haberini üzüntüyle öğrendiğim Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı, hemşehrimiz Mustafa Cengiz'e Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine, Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum." dedi.

AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet diliyoruz… Değerli ailesine, sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz." dedi.

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)