E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı
27 Eylül 2021 - 18:31 borsagundem.com

Erdoğan, " Karabağ'ı ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarını özgürlüğüne kavuşturan şanlı mücadelenin yıl dönümü Anım Günü’nde tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabağ Savaşı'nın yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Karabağ'ı ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarını özgürlüğüne kavuşturan şanlı mücadelenin yıl dönümü Anım Günü’nde tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Qarabağ Azərbaycandır."
Erdoğan, Aliyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ’ı ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarını özgürlüğüne kavuşturan mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla Aliyev’e tebriklerini iletti.
Azerbaycan’ın Anım Günü münasebetiyle, bu mücadelede şehit olanları rahmetle yad eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ı Karabağ Zaferi’ne ulaştıran birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin hem devlet hem de millet olarak kardeş Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Doğalgaz fonunda 130 milyon dolarlık zarar

Borsa İstanbul satış baskısına direndi!

Gazprom, Türk Akım üzerinden Macaristan’a doğalgaz ihraç edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :