E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Eren' paylaşımı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Eren' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Eren' paylaşımı
12 Ağustos 2020 - 00:48 borsagundem.com

"Kanını yerde bırakmadık ama acısı hala yüreğimizde"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül'ü şehadetinin 3. yılında sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Şehadetinin üçüncü yılında terör örgütü PKK tarafından alçakça katledilen Eren yavrumuzun kanını yerde bırakmadık ama acısı hala yüreğimizde" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Şehadetinin üçüncü yılında, terör örgütü PKK tarafından alçakça katledilen Eren yavrumuzun kanını yerde bırakmadık ama acısı hala yüreğimizde...

Eren Bülbül ile birlikte bu vatan uğruna canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, hürmetle yâd ediyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika12 Ağustos 2020 12:24

    Ergin olmayan çocuk ana ve babanın velayeti altındadır. Yanında anne ve babası olmadan ifadesi de alınmamalı ve izin alınmadan riskli bir bölgeye götürülmemelidir.

  • muck12 Ağustos 2020 08:55

    Eren bir tane genç Maşallah aklımızda hep. Unutulmaz kahramanlardan biri olarak yaşadıkları hp dilden dile ablatılacak. Milletimizin delikanlılarından... Ama bir şu aklımıza hep geliyor anarkan, keşke arka planda kalsaydı, acaba çelik yelek giyse orada daha iyi olmaz mıdı ? acaba zırhlı araçda bulunda inmese o bölgeye yer gösterdiğinde çok daha süper sonuç olmaz mıdı ? vb. vb. Eren bizim kalbimizde. cnaımız kanımız oldu. verdiği bilgi karadenizde yuvalanmak isteyen terör gruplarının, halk tarafından nasıl dışlandığı ve anında deşifre edildiklerinini en büyük sonucu. Karadeniz insnaı, terör gruplarına karşı Eren gibi olmaya yenim etmişler. Ama bazı sorularda akıllara illaki geliyor. Nur içinde yatsın eren