E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçi ataması---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçi ataması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçi ataması
22 Mayıs 2021 - 05:48 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı karar ile Güney Afrika Büyükelçisi Elif Çomoğlu merkeze alındı. Büyükelçilik görevine Ayşegül Kandaş atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararına göre, Güney Afrika Büyükelçisi Elif Çomoğlu Ülgen merkeze alındı ve yerine Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlar ve Emlak Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Kandaş atandı.

Resmi Gazete'de yer alan diğer atama kararları da şöyle: 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Salih Sevim 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince görevden alındı, yerine Feyza İleri atandı.

Strateji ve Bütçe Başkanlğı'nda açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Bütçe Genel Müdürü İsa Atçeken, Plan ve Programlar Genel Müdürü Kutluhan Taşkın ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Abdullah Rıdvan Ağaoğlu atandı. 

Elektrik üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına Etem Çeker, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16'ncı Bölge Müdürlüğü'ne Mesut Demircan'ın atamaları yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)