E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem4.5 yıl seçim yok, çalışmaya odaklanacağız---

4.5 yıl seçim yok, çalışmaya odaklanacağız

4.5 yıl seçim yok, çalışmaya odaklanacağız
01 Nisan 2019 - 01:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Lideri Erdoğan, parti genel merkezinde balkon konuşması yaptı. Ülke genelinde yüzde 52 ile birinci parti olduklarına vurgu yapan Erdoğan, "Eksiklerimiz varsa bunları düzeltmek boynumuzun borcu" dedi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinin balkonundan vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, "Beka meselesi konusundaki hassasiyetimize sahip çıkan tüm vatandaşlarıma, özellikle de Kürt kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti olarak tek başımıza veya Cumhur İttifakı ile seçime girdiğimiz yerlerde şu an itibarıyla 16 büyükşehir, 24 il, 538 ilçe ve 200 belde olmak üzere 778 belediye başkanlığı kazandık." diye konuştu.

"Ülkemizdeki belediyelerin yaklaşık yüzde 56'sı AK Parti tarafından yönetilecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın sabahtan itibaren eksiklerimizi tespit ve telafi etmenin çalışmalarına başlıyoruz." dedi.

Erdoğan, "(Sonuçlar) Ülkemizdeki belediyelerin yaklaşık yüzde 56'sının AK Parti tarafından yönetileceği anlamına geliyor." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimde arzu ettiğimiz neticeleri alamadığımız yerlerdeki sonucun tek sebebini, milletimize kendimizi yeterince anlatamamış, gönüllere yeterince girememiş olmamız olarak görüyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eksiklerimiz varsa bunları düzeltmek boynumuzun borcudur." ifadelerini kaydetti.

Erdoğan, "Bazıları kendini darı ambarında sanıyor. Şunu bilmeleri lazım, 4,5 yıl bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı mı, AK Parti iktidar mı, dolayısıyla Cumhur İttifakı olarak parlamentoda mıyız? Bu yolda nasıl şu ana kadar geldiysek yine bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"Yüksek Seçim Kurulu neticeleri açıklayacak"

Erdoğan, "Şahsım dahil hiç kimse davamızdan daha büyük değildir, Türkiye'den daha öncelikli değildir, partimizden daha önemli de değildir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek Seçim Kurulu neticeleri açıklayacak. Açıkladığı zaman veya açıklayacağı ana kadar itirazlarımız varsa, bu itirazlarımızı yapacağız, nerede olursa olsun. Netice alırız veya almayız, önemli değil." diye konuştu.

"Oy oranı 24 Haziran seçimlerine yakın bir seviyede bulunmaktadır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın oy oranı 24 Haziran seçimlerine yakın bir seviyede bulunmaktadır." dedi.

Erdoğan, "Önümüzdeki dönem, hem partimiz hem ülkemiz için daha hayırlıya ve daha iyiye doğru bir değişim dönemi olacaktır." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Biz siyaseti milletle inatlaşma, milleti küçümseme, tahkir etme değil, ülkeye ve millete en iyi hizmetleri getirme aracı olarak görüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"İçinde milletin olmadığı bir siyasetin sonu nereye çıkar? Faşizme çıkar, diktatörlüğe çıkar, zulme çıkar. Bunun için bugüne kadar attığımız her adımda milletimizin rızasını ve desteğini aradık, bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz."

"Hem ulusal hem uluslararası bazda çalışmalarımıza odaklanacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4,5 yıl seçim yok. Ne yapacağız, hem ulusal hem uluslararası bazda çalışmalarımıza odaklanacağız, kilitleneceğiz ve ülkemizi inşallah muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız." diye konuştu.

Erdoğan, "2023 hedeflerimize ulaşana kadar devam eden bu süreçte önceliğimiz ekonomimizi güçlendirmek, teknoloji ve ihracat odaklı bir şekilde büyümeyi sürdürmek, istihdamı artırmak olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli güvenliğimizle ilgili konulardaki çalışmalarımızı inşallah başarıya ulaştıracağımız bir döneme giriyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yalan yanlış vaatlerde bulunanlar buyursunlar, bakalım nasıl yönetecekler, göreceğiz." dedi.

Erdoğan, "Bu seçimde nerede ne tür eksiğimiz var, bunları telafi ederek daha başka çalışma esaslarıyla inşallah yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yeni yönetim sistemimiz yaklaşık 9 aydır yürürlükte. Bu uygulama döneminden elde ettiğimiz neticeler ışığında, hızlı ve etkin karar alma ve uygulama anlayışı çerçevesinde eksikleri tamamlayacak, tıkanıklıkları aşacak yeni reformlarla sistemi tahkim etmeyi özellikle sürdüreceğiz. Sistemin o dinamik yapısına uygun şekilde gerekiyorsa bakanlıklarımızda ve kurumlarımızda her türlü gerekli adımları da atacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.