E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye sert sözler---

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye sert sözler
15 Şubat 2021 - 19:35 borsagundem.com

ABD’nin, 13 şehitle ilgili yaptığı açıklamaya sert sözlerle karşılık veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hani siz teröristlerin yanında durmuyordunuz. Hani siz PKK'nın, YPG’nin yanında değildiniz. Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen, partisinin Rize 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı, buradan Aksaray-Eskişehir-Konya 7. Olağan il kongrelerine de canlı bağlandı. Partililere seslenen Erdoğan, Gara'da PKK tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşına ve terör örgütüne verilen desteklere ilişkin konuştu. 

‘AMERİKA’NIN YAPTIĞI AÇIKLAMA VAR; EVLERE ŞENLİK’

Amerika’nın yaptığı açıklamaya sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“İşte Amerika’nın yaptığı açıklama var; evlere şenlik. Hani siz teröristlerin yanında durmuyordunuz. Hani siz PKK'nın, YPG’nin yanında değildiniz. Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Maalesef bunun başından itibaren hep gördük. Kuzey Irak’a binlerce TIR tank getirdiler, binlerce TIR mühimmat getirdiler ve bunları teröristlere teslim ettiler. Ve bu teröristlerle evet bizim güvenlik güçlerimizle orada savaştılar. Şimdi artık yağma yok. Eğer biz sizinle NATO'da berabersek, eğer biz sizinle dünyada NATO’da bu birlikteliğimizi sürdüreceksek, bize samimi davranacaksınız. Teröristlerin yanında yer almayacaksınız, eğer yer alacaksanız da bizim yanımızda yer alacaksınız.”

Teröre karşı yeni strateji

ABD'den şehit edilen Türk vatandaşları için başsağlığı mesajı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.