E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım düşmanı odaklara rağmen...---

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım düşmanı odaklara rağmen...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım düşmanı odaklara rağmen...
09 Ekim 2021 - 18:23 borsagundem.com

Muhalefete eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin başını çektiği sermaye ırkçısı ve yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güveniyor, potansiyeline inanmayı sürdürüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ‘AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Yaklaşık 2,5 senenin ardından siz Adanalı kardeşlerimle hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Bugün yine kabına sığmayan bir Adana var. Her birinize şükranlarımı sunuyorum. Adana kalkınsın diye çalışmalar yaptık. Bu kapsamda son 19 yılda Adana'ya toplam 50 milyar TL'lik yatırım yaptık. . Gençlik ve spordan sosyal yardımlara kadar her anlamda Adana'nın yanında olduk. Bugün de Adana'nın simge ve nişanesi olan birçok yatırımı devreye almanın onurunu yaşıyoruz.

"SERMAYE IRKÇISI"

Bu yatırım Türk ekonomisine olan güvenin yanı sıra muhalefetin algı operasyonlarının işe yaramadığının göstergesidir. CHP'nin başını çektiği sermaye ırkçısı ve yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güveniyor, potansiyeline inanmayı sürdürüyor. Bu yatırımlar muhalefetin yalan üzerine kurduğu propagadansının işe yaramadığının ispatıdır. Küresel düzeyde yatırımların yüzde 35 azaldığı, birçok ülkenin ekonomide kontak kapattığı bir dönemde bizde yatırımları hiç kesmedi. Bay Kemal, kıskanma; çalış seninde olur.

Turizmde farklı bir ivme yakalayarak geçen seneki kayıplarımızın büyük bir bölümünü telafi ettik.

Biz siyaseti muhalefet gibi ikbal kapısı değil hizmet kapısı olarak gören bir kadroyuz. Muhalefet çamur siyasetiyle gündemi meşgul ederken biz hep yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik. Biz siyaseti muhalefet gibi ikbal kapısı değil hizmet kapısı olarak görüyoruz.

Salonu dolduran kalabalık Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu.

"MUHALEFET KENDİNİ GÜNCELLEMEYİ BAŞARAMADI"

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu başarılardan gurur duyuyoruz. 20 yılın muhasebesini yaptığımızda sadece bir konuda başarısız kaldığımızı görüyoruz. Ülkedeki dönüşümden muhalefetin nasiplenmesini sağlayamadık. Ne yazık ki muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. CHP'nin başını çektiğini muhalefet hala korkular, kirliler üzerine siyaset yapmayı tercih etti, bir türlü kendini kurtaramadı. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük.

Ülkemizin en çok gaf yapanı Kılıçdaroğlu burada da zirveyi kimseye bırakmadı. Milletimize sahra hastanesi diye pazarladığı yerin koca bir hangar olduğu ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı millet canının derdindeyken umut tacirliği yaptığı için utandı mı? Utanmadı, hicap duymadı. Hiçbir şey olmamış gibi yalan ve iftiralarına devam etti. CHP'nin her elini attığı her işte çuvallamasının tek sebebi kendilerine emanet edilecek 3 koyunu güdemeyecek kadar beceriksiz olması. CHP takoz siyasetinin kurumsallaşmış, ete kemiğe bürünmüş halidir. Allah, milletimizi CHP zihniyetinin eline düşürmesin diyorum."

Emine Erdoğan, İstanbul’da okul öncesi eğitim seferberliği başlattı

 

Kılıçdaroğlu: Sanatın ve kültürün olmadığı bir ülke çöldür

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.