E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğini engelleyemeyeceksiniz---

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğini engelleyemeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğini engelleyemeyeceksiniz
03 Eylül 2022 - 19:34 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız. Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, ülkemizi her gün biraz daha büyüterek bize duyulan güvene layık olmaya çalışıyoruz. 21 yılın birikimiyle, 21 yılın tecrübesiyle, ama ilk günkü aşk ve ilk günkü sevda ile ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz. Türkiye için hayal kuran tüm gençlerimiz ülkemizi her alanda şampiyonlar ligine taşıyor. Milli ve yerli üretimimizin Türkiye'yi sadece 'pazar' olarak görenleri rahatsız ettiğini biliyoruz.

YERLİLİK ORANI YÜZDE 80'E ÇIKTI

TEKNOFEST'i görüp de istikbalimiz adına gururlanmamak elde değil. İktidara geldiğimizde yerli ve milli oranı yüzde 20 iken bunu yüzde 80'e çıkardık. Bu ülke toplu iğne dahi üretemezken, şimdi dünya savunma sanayi piyasasında söz sahibi konuma gelmemizin küresel silah tüccarlarını rahatsız ettiğini biliyoruz.

Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz.

'ÜLKEMİZ TÜM DÜNYADA GÖZ DOLDURUYOR'

Türkiye'nin güçlü ve bağımsız bir ülke haline gelmesine tahammülleri yok. İmam Hatip okullarımıza, ilim ve irfan yuvalarımıza hakaretlerin gerisinde bu nobranlık var. Tüm ikbalini milletin felaketine bağlamış kifayetsizlere rağmen ülkemiz bir istikrar ve güven abidesi olarak tüm dünyada göz dolduruyor.

'NE YAPARSANIZ YAPIN, BAŞARAMAYACAKSINIZ'

2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız. CHP ve yoldaşları bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmaya çalışıyor. Açıkca söylüyorum: Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız.

Bu güzel ülkeyi ne FETÖ'cü hainlere ne PKK'lı alçaklara ne de bunların CHP içindeki uzantılara terk edemeyiz.

Erdoğan'dan Atina'ya uyarı: Bir gece ansızın gelebiliriz

 

Erdoğan'dan partililere İstanbul talimatı: Vekillerin yarısından fazlasını alalım

 

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.