E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitler tepesi boş değil---

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitler tepesi boş değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitler tepesi boş değil
29 Şubat 2020 - 22:31 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi Twitter adresi üzerinden açıklamalarda bulundu. Erdoğan İdlib konusunun Türkiye'nin milli güvenliği olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarda konusuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Erdoğan İdlib konusunda Türkiye'nin 100 yıl öncesindeki kavgasını verdiğini söyledi.

İşte o tweetler:

"Türkiye, bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati bir mücadele içerisindedir. Neticeleri en az 100 yıl önceki kadar büyük olacak bir mücadeleden, ülkemizin ve Milletimizin menfaatlerini koruyarak zaferle çıkmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

"Tarih boyunca hep işgallere, zulümlere maruz kalmış bu coğrafyada, mücadeleden bir an geri kaçarsak, bir an birliğimize beraberliğimize sahip çıkmazsak çok daha büyük bedeller ödeyeceğimizin bilinciyle hareket ediyoruz."

"Bu büyük mücadeleyi verirken, kanlarıyla bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Zulme karşı verdiğimiz hak mücadelesi sonuna kadar devam edecektir. Şehitler tepesi boş değildir, boş kalmayacaktır."

"Türkiye haklı mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacaktır. Hiçbir şehidinin kanını yerde bırakmayacaktır. Hiçbir ihaneti unutmayacaktır. Milletimiz yanımızda olduğu sürece her zorluğun üstesinden gelecek, ülkemizi köşeye sıkıştıracağını zannedenlere tarihi bir ders vereceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (34)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Taş01 Mart 2020 17:19

    Bu şehitler meclisini kapalı oturuma davet edenler katil hainleride oturuma aldıklarını unutmasınlar o elleri askerin polisin öğretmenin kanına bulaşmış hainleri meclise sokan yavşaklar şehitliğinde ne olduğunu anlayamazlar

  • Süleyman01 Mart 2020 16:50

    Allahım bana şehitliği nasibeyle

  • REMİZ RAHATKOLLU01 Mart 2020 15:50

    dini acıdan zayıf olan muhalef toplulukları dün şehitler üzerinden yine siyaset yaptılar.o şehitler veya ölecek olan insanların ALLAH ın kanunların ve bize bildirdiğinde ve peygamber efendimizin bildirdiğinde o gün aynı salise diliminde zaten ölecekler ve nerede nasıl olacağıda kaderlerinde yazılı idi.onlar ölmediler şehit oldular ve peygamber efendimizin yanında yerlerini aldılar.ALLAH inançlı insanların hepsine şehitlik mertebesi verse keşke bende şehit olmayı yüce ALLAH ım nasif etse idi.bu makam herkese nasif olmaz fakat benim dinimi savunmaya kalkan çoğu siyasetciler aslında benim dinime büyük zarar verenlerdi.

  • Cezmi01 Mart 2020 16:42

    Müslümana pratik zekayı yakıştıramayan öküzler var.. Evet Allahın emirlerini korumak için müslüman olarak canını feda etmek insanı şehit yapar o şehitler ki şehit olma hazzını tekrar tekrar yaşamak için dünyaya dönüp tekrar tekrar şehit olmayı isterlerler Mevlana ise bizi ancak şehitlik kurtarır derken günahlardan arınıp en pratik yoldan cennete koşmayı göstermiştir Tabiii önce inanmak lazım

  • Nedim01 Mart 2020 13:49

    Evrimci teorisyen alim ve çok bilmiş hödükler  din e inanmadıkları gibi şehitliğe de inanmaz!  Oysa gerçeğin ta kendisi şudur ki Allah vardır varlığı hem zahir hem de batındır.  Müslümanların kamil olanları maddenin  (görünen  görünmeyen meta)  gölge varlık olduğunu anlar bilir.  Darwinistler ise Allah a inanmak zor geldiği için bu saçma teoriyi kendilerine siper yaparlar.   300 yıldan beri canlılar arasında hiç bir ara geçiş formu bulunamamıştır. Her bir canlı kendine özel yaratıldığı çok açık olduğundan  bu su götürmez gerçek hala  ateist prof. bozuntuları  tarafından temcit pilavı gibi insanların idrakini bozma gayretindeler. Dolayısıyla küfür cephesinin her türlü jargonu ile mücadele edilmelidir!  Yoksa bu şehitlerin mücadelesini  sekteye uğratmış oluruz. 

  • Nedim01 Mart 2020 16:27

    Pkk itlerinin kamplarında ilk önce öğretilmeye daha doğrusu beyin yıkama ile kafalara sokulan bu ahmak ideolojinin Türk Milli Eğitim sisteminde yeri olmamalıdır.  Karşı  propaganda çalışması yapılmadığı sürece terörist bataklığı da kurumaz.  Devlet kendi ayağına kurşun sıkmamalı.  Mecliste bangır bangır pkk sevici itler konuşurken sıradan cahil vatandaşa söyletince suç oluyor!  Bu tezattır.  bu itlere maaş falan ödenmesi bunların devlet korunmasında olması zafiyettir.  

  • ----------- ??????????-------------01 Mart 2020 15:44

    arkadaşım vatan hainleri ve fetö ve pkk yanlıları seni kırmızıya çevirmişler yüce ALLAH da onlara öyle sıkıntılı kırmızı hayatlar versin derim.

  • Osmalı 01 Mart 2020 13:19

    Reis, şehitler tepesini doldurarak bu ülkemin kutsal mücadelesini tekrar anlamlandıracaktur. “Herkese nasip olmaz böyle bir ölümü. Allah hepsine cennetten en iyi yerler verecek ve cennette en güzel mükafatkara haiz olacaklar” Herkes ölecek nasılsa bari böyle bir şehadet ererek ölmenin ayrıcalığına varmalı” diye sürekli dğn adamlarıda şehadetin önemini anlatıyor her gün. Başbuğumuz yolundan gittikçe bu ulvi makamın kapıları açılır herkese.

  • hakan01 Mart 2020 09:30

    Dinsiz imansız ne bilsin şehadet makamını. Gidenler güle oynaya gidiyo merak etmeyin. Sizin zihniyet kaç bin şehit verdirdi acaba inkarcı vatan hainleri

  • KEREM KIRBIZLI01 Mart 2020 15:46

    chp ve iyi parti neden rahatsız oluyor bundan hdp ye bir şey dahi demiyorum çünkü olar teröristleri destekleyen ve ülkeyi bölmek isteyen bir parti onu biliyoruz da.muhalefet neden şehitler üzerinden siyaset yaptı hep birlikte acaba birileri emirlermi gönderdi.

  • Gerçek01 Mart 2020 07:13

    Yine geçmişi unutan Balık hafızalı, hdp, chp malları atmaya başlamış, ulan çanakkale şehitliginde dansöz oynatıp rakı içen piçler kimdi, ulan pkk cenazesinde saygı duruşh yapan mallar kimdi, ulan pkk lılara arkadaşlar diyen kimdi kansız köpekler

  • hakan01 Mart 2020 09:27

    İnkarcı imansız bunlar salla gitsin dostum. Değmez ciğeri 5 para bile etmeyen insanlara laf anlatmaya

  • Gurcan01 Mart 2020 02:39

    “böyle bir ölüm kimseye nasip olmaz, şehitler direk cennete gidiyor, cenetten en güzel yer veriliyor, cennette onlara sunulan çok ayrıcalıklı nimmetler var, nasıl olsa öleceğiz, bari şehadet mertebesine vararak ölmeli, en şanlısı olmalı” gibi bir çok olguyu basın yayında sürekli işleniyor. Bu kavramları sürekli işleyen bu muktedirlerin yakınları bu şehadet ayrıcalığına varmak için ordunun bu operasyonlarına katımak için birbirleti ile yarılıyorlar zaten.

  • Kamil teyyare01 Mart 2020 09:36

    Askerlik diye bir šey niye varki ne gerek var polisede gerek yok.Kurtuluš mücadelesini biz niye verdikki ne gerek vardı.Atatürk ben size ölmeyi emrediyorum ne gerek vardı ki.Çanak Kale savaşı ne gerek vardıki.Çocuğu okula gônderirsin adam olsul diye diplomalı ataist olur çıkar.

  • reis01 Mart 2020 02:11

    aynı terane fakat hepimiz yiyoruz bugün gördük keyfinden bir gram düşme yok

  • Rt01 Mart 2020 01:00

    Kendileri çocuklarını askere göndermezler çürük derler sağlıksız derler ama hepsinin altında mercedes araba vardır bunlar vatan hayinleridir

  • eee01 Mart 2020 00:23

    nişantaşı etiler den de gidecek var mı? yoksa evi sıvasız aslanlar mı? 

  • Tam komedi01 Mart 2020 00:15

    Teknofest gösterilerinde İstanbul semalarında Rus uçağı uçuran ve alkışlayan akp rus uçakları ile askerlerimizin ölümüne sebep olmuştur !!!!

  • VİCDANLI 01 Mart 2020 00:12

    ŞEHİDİN HELVASI SİZİN EVDE KAVRULMADIĞI MÜDDETÇE SİZE HEP TATLI GELİR

  • ALİ29 Şubat 2020 23:58

    o şehitler tepesine neden hep gariban çocukları, garibanlar gidiyor?

  • ... 01 Mart 2020 11:14

    Kılıç cevap ver.

  • kılıç01 Mart 2020 09:39

    hayinlik zamanı degil söz konusu vatandır.

  • AHMET ÖZBİR29 Şubat 2020 22:56

    ŞEHİDLER TEPESİ BOŞ KALMAYACAK, çünkü bu vatan uğruna ÖLECEK YİĞİTLER HEP VAR OLACAK! Seni kendimize örnek alacağız Sn. Başkanım. Çünkü vatan sevgisini, Türk bayrağına olan sevgimizi senden öğrendik. Bazılarını çok şükür örnek almadık. Onlar Gezi eşkıyalarının yani vatanı ve Türk bayrağını yakanların alınlarından öptüler, biz ise o vandallara beddüâmızı gönderdik. SENİN İZİNDEN GİDECEĞİZ, ESED'İ EZECEĞİZ BAŞKOMUTANIM!.. Herşey Vatan İçin!

  • kılıç01 Mart 2020 09:43

    türkoglu,tarfa ,özbir,vatandaş siz azılı hayin evladısınız söz konusu vatandır siz savaşa degil ahıra saklanın bu ülkenin sizin gibi hayine ihtiyacıda yok.

  • Omurgasızlar01 Mart 2020 09:42

    Yorum yapan gezi trolleri Atatürk ü bari yašam tarzınıza alet etmeyin

  • Türkoğlutürk 01 Mart 2020 08:29

    Yani sende paralı yaptın öylemi

  • tarfa01 Mart 2020 08:12

    keşke sende gidip gelsen otururken yaz bir tarafın ile....

  • ahmer özbir e01 Mart 2020 07:35

    arkadaşlar bu ahmet özbir kadrolu bir troll, karakteri kişilği de satılık. Yazık, ailesi falan zayıf hareketlerinden dolayı bununla dalga geçiyordur

  • RİZE li mulivbjk01 Mart 2020 02:15

    merinos ahmeeeeeeeeeeeeeeeet.....tek başkomutan vardır o da  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür.....NE MUTLU TÜRKÜM diyebilene ....MENFATÇİ YOBAZ bunu diyebiliyormusun...haydi millet bahçelerine lay lala lala...

  • Vatandaşşak01 Mart 2020 00:10

    Dedi askerliğini bedelli yapan Ahmad. Sonra kahvesinden bir yudum aldı ve Survivor'ı açıp keyif yaptı.

  • HADİ ORTAN 29 Şubat 2020 23:45

    ŞEHİTLİK ÇOK GÜZEL OLSAYDI ONU FAKİR ÇOCUKLARINA BIRAKMAZDINIZ..

  • Cego29 Şubat 2020 22:47

    İnşallah senin çocukların ve torunlarında uğrar şehitler tepesine. Şerefli makam

  • Nedim01 Mart 2020 16:29

    Gaziler yaşayan şehittir.  Kindar köpekler de cehennem odunudur.  Anladın mı Allahsız keko?

  • ange 01 Mart 2020 14:51

    ağzına sağlık beğenmeyenler anten girsin..