E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ve Macron ile telefonda görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ve Macron ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ve Macron ile telefonda görüştü
21 Şubat 2020 - 14:06 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Almanya’nın Hanau kentindeki ırkçı saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için şifa dileğinde bulundu. Yabancı düşmanlığı, ayrımcılık ve İslam karşıtlığı saikli bu saldırıları lanetlediğini ifade etti. 

"Suriye rejimi ve destekçilerinin İdlib'deki saldırganlıkları durdurulmalı"

Suriye rejimi ve destekçilerinin İdlib'deki saldırganlıklarının durdurulması gerektiğini belirten Erdoğan, insani krizin önlenmesi için somut eylemlerle güçlü destek sağlanması gerektiğini vurguladı.

"Libya'da hep birlikte çalışılmalı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya halkının da barış, refah ve istikrara kavuşması için tutarlı politikalarla hep birlikte çalışılması gerektiğini dile getirdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haha21 Şubat 2020 22:08

    dunyanın lafını ettık makrona..el ele tutuşmuş hayal çekıyoruz : )) dun diyorduk.. almanaya fransa ne işiniz var rada diyorduk ? bugun suriye için bu devletlerle konuşuyoruz :D 5 gun öyle 5 gun böyle. ahaha nasıl  dış siyaset bu. 

  • Tantana 21 Şubat 2020 15:43

    Macrona tuhaf tuhaf konuşuyor diyordu ama şimdilerde Merkel ve Macron iyi kötü adam Putinmi oldu!hani Şangay 5lissine katılacaktık?hani yerli milli para kullanacaktık?ne oldu??söylim tramp ile 100 milyar dölar anlaşma yapıldı ✅ Bizede dölarlı boz diyip borsada kol gibi geçiriyor.

  • Mustafaa21 Şubat 2020 23:24

    Herşeyin para olduğu şu dünyada sende haklısın kardeşim!!! İşte onlarda nasıl bir karekter varki bu konusmalarimiza rağmen kucak açıyorlar çok mu iyiler yoksa halk olarak onlara yapılanlara rahatsız olan bizler çok mu aptaliz. Lütfen herşey bu günden ibaret degil

  • thor21 Şubat 2020 14:58

    şu ülkemizi Atatürk'ten sonra akıllı bir lider yönetmedi malesef.

  • Türk savaştan korkmaz21 Şubat 2020 14:17

    Reis bunlara güvenme sırtımızı sıvaslayıp seninleyiz derler cephede Ruslarla başbaşa bırakırlar. Önemli olan Rusların ikna olması ama onlar da ikna olacak gibi değiller. Dün askerlerimizi Ruslar şehit etti. Akacak kan damarda durmazmış biz ancak Allah karşısında rükuya varırız Rus mus farketmez savaşsa savaş biz Türk'üz ecdadimiz bile şanlı zaferleri var Allah ve Atalarımız bizimle. Devletimiz çağırsın hemen cepheye giderim.

  • !!!21 Şubat 2020 15:15

    Reis ne yaa... Memlekete bak...