E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan kongre öncesi partililere seslendi---

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre öncesi partililere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre öncesi partililere seslendi
21 Mayıs 2017 - 11:52 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti kongresine girmeden önce dışarıda bekleyen partililere hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi öncesinde salon dışında bekleyen partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değerli yol arkadaşım, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, sevgili yol arkadaşlarım sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı ama bugün yine sizlerle beraberiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Değerli yol arkadaşım, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, sevgili yol arkadaşlarım sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum.

Fiili bir ayrılığımız vardı ama bugün yine sizlerle beraberiz. Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin heyecanı heyecanımızdır. Sabah 4’ten itibaren sizler buradasınız. Bu üçüncü olağanüstü kongredeki heyecanı paylaşmak üzere buradasınız. İzmir’den gelen bir midibüste maalesef bir kazanın olması bizleri üzdü. Allah’a hamd ediyoruz herhangi bir ölü söz konusu değil. Yaralılarımıza şifalar diliyorum.

Siz kardeşlerime, bu uzun yolda, uzun ince bir yol dedik ya, inşallah gece gündüz yürümeye devam edeceğiz. Emaneti bugüne kadar taşıyan değerli yol arkadaşım, gönüldaşım Binali Yıldırım beye teşekkür ediyorum.

Fakat sizler de biraz sonra izleyeceksiniz. Önümüzde 2019 var. Mart'ta yerel seçimler, Kasım'da cumhurbaşkanlığı seçimi var. Onun için durmak yok. Çok çalışacağız. Ama unutmayın bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var, dolaşmaya da devam edeceğiz. Ve üzerimizdeki spekülasyonları, sandıkta cevabını vererek yine yok edeceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)