E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan komandoların yeni yılını kutladı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan komandoların yeni yılını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan komandoların yeni yılını kutladı
31 Aralık 2022 - 22:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sınır hattında görevli komandoları ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüşerek komandoların yeni yılını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefon görüşmesinde sınır hattında görevli komandolara seslendi.

Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Diyarbakır’daki temaslarının ardından Kilis’e geçti.

Suriye’nin kuzeyinde terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen harekatların sevk ve idare edildiği sınır hattındaki 6’ncı Kolordu ve Müşterek Özel Görev Kuvveti Komutanlığına bağlı Esas Komuta Yeri’ne gelen Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, Mehmetçikle bir araya geldi.

Akar ve komutanlar yılın son akşam yemeğini Mehmetçik ile yemekhanede karavanadan yedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Milli Savunma Bakanı Akar ile telefon görüşmesinde sınır hattında görevli komandolara hitap etti.

Mehmetçiği yılın son saatlerinde selamlayarak sözlerine başlayan Erdoğan, şunları söyledi:

“İnanıyorum ki 2023 ülkemiz, milletimiz için çok daha hayırlı bir geleceğin müjdecisi olacak. Sizlerin sınır boylarında verdiğiniz mücadele ile milletimiz, ülkemiz güvende, güvenlikli olacak. Hepinizi bu anlamlı gecede en kalbi duygularla selamlıyorum. Gecemiz mutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. 2023 ülkemizin dünyada çok daha farklı bir konuma ulaşmasına vesile olsun.”

Bakan Akar ve TSK zirvesi Diyarbakır sokaklarında

Bahçeli: 2023'ün kazananı Türk milleti olacaktır

Akar'dan yeni yıl mesajı: Terörist neredeyse hedefimiz orasıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı! 100. yıl coşkusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)