E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan CHP'nin bildirisine sert yanıt---

Erdoğan'dan CHP'nin bildirisine sert yanıt

Erdoğan'dan CHP'nin bildirisine sert yanıt
08 Kasım 2016 - 15:17 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keçiören'de Ankara Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreninde CHP'nin bildirisine sert çıktı

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hizmetin başkentimize hayırlı olmasını diliyorum. ilçelerimizde ve mahallelerimizde çok sayıda çevre düzenlemesi, hizmet binası gibi birimler var. En önemlilerinden biri Yavuz Sultan Selim bulvarıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

Vizyonunuz yoksa bulunduğunuz şehre meftun değilseniz oraya hizmet edemezsiniz. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir dedik. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Eğer siyasetçi oturduğu koltuğa güç katmıyora koltuktan güç bekliyorsa ondan bir şey olmaz. Bizler her gece nefis muhasebesi yapmanın mecburiyeti yapmanın içindeyiz. Bugün halk için ne yaptık? Bu soruyu sormakla mükellefiz. Sorumluluk üstlendiğimiz her alanda elde ettiğimiz başarının nedeni bu.

CHP BİLDİRİSİNE TEPKİ: HERKES HADDİNİ BİLECEK

Bildiriler yayınlayarak bu ülkenin Cumhurbaşkanına Başbakanına saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz. Herkes haddini bilecek. Bu ülkede vatana ihanet edenler, bu ülkede terör estirenlerin avukatlığına soyunanlar, bunun bedelini ödemek durumundadır, hesabını vermek durumundadır. Bizim anlayışımızda ülkesine hizmet eden abad olur, karşısına alan bedbaht olur. Sırtımızı şu veya bu örgüte değil sadece hakka dayadık. Millet arkamızdan yürüdü. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. 15 temmuz gecesi gibi iradesine ve kendisi için çalışanlara sahip çıktı bu millet.

Keçiören başta olmak üzere tüm Ankara o gece destan yazdı. O gece şehit olan çok sayıda Keçiörenli var. Rahat evlerinden çıkıp kendilerinin ve evlatlarının geleceği için şehadete koşan bu kardeşlerimizi minnetle yad ediyorum. 15 Temmuz şehitlerimize ve bu toprakları bize vatan kılmak için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz'da Ankara'ya düşman ayağının basmamasının nedeni halkının dirayetidir. Darbecileri, tankları önüne katıp kovalayan şehre hangi düşman ayak basabilir. Bu başkentin evlatlarının önünde hangi düşman durabilirdiki.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN GÖREVİ TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK

2023 Türkiyesi için bu mücadeleden galip çıkmak boynumuzun borcudur. Türkiye'nin önüne sıra sıra dizilen terör örgütleri kendilerine verilen görevi yerine getiriyor. Terör örgütlerine verilen görev, Türkiye'nin önünü kesmek. Türkiye ne zaman hayırlı bir adım atsa ortalık toza dumana boğuluyor. PKK 1984 yılından beri kanlı eylemlerini yürütüyor. FETÖ, yaklaşık yarım asrı bulan hazırlığın ardından 3 yıldır ülkemize karşı savaş ilan etmiş durumda. Tüm güçleriyle türkiye'nin üzerine saldırmaları herhalde tesadüf değildir. Yıllarca eğitim, ibadet diyerek milleti kandıran FETÖ'nün gerçek yüzünü gördük. Vergilerimizle aldığımız silahlarla bu milletin evladına bunlar ölüm yağdırdı.

DEAŞ'a karşı bu mücadeleyi en kararlı şekilde vereceksin sen de bir bildiri yayınlayıp burada bizi yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış kabilinden kalkıp bizi bastırmaya çalışacaksın. PKK etnik hassasiyeti kaşıyıp ırkçılık yapıyor. Tek başına bu manzara dahi Türkiye olarak içinden geçtiğimiz süreci gösteriyor. Bazıları kendi kısır hesapları peşinden gitsede milletimiz oynanan oyunu görecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adil08 Kasım 2016 20:49

    adı,sanı,mevkii ne olursa olsun herkes haddini bilecek

  • Cego08 Kasım 2016 18:27

    Acaba bu terörü açılım ve saçılımla pardon kandırıldık siyaseti ile yönetenlerin hiçmi suçu yok. Bunlar eleştirilemezmi.

  • hasan08 Kasım 2016 17:26

    sadece yazık

  • ilginç08 Kasım 2016 16:20

    Terör üzerinden hükümete yüklenen C.Başkanını Başbakanını eleştirenler terörle mücadelede devletin yanında neden olmuyor, muhalefetin asli görevi böyle bir durumda C.Başkanı Başbakanı eleştirmek değil teröristlere sorulan hesaba destek vermektir, muhalefet olmayı bilmeyenler siyaset yapıyorlar, aklım almıyor HDP li vekillerin içeri atılmasına Atatürkün kurduğu parti nasıl karşı çıkıyor

  • DEMOKRAT08 Kasım 2016 15:43

    bu ülkenin cumhurbaşkanını ve başbakanını eliştirmek muhalefetin asli görevidir.. ancak siz kendinizi başka yerlerde ve başka sıfatlarda gördüğünüz için bu eleştirileri hadsizlik olarak görüyorsunuz, pardon sultanım....