E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan 'Halepçe' için mesaj yayınladı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Halepçe' için mesaj yayınladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Halepçe' için mesaj yayınladı
17 Mart 2019 - 00:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." mesajı paylaştı.

Erdoğan, Twitter'da, Irak'ın Halepçe kentinde gerçekleştirilen  kimyasal saldırının 31. yıl dönümü nedeniyle paylaştığı mesajında, "31 yıl önce  Halepçe'de binlerce sivilin kimyasal saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin  vicdanlarda açtığı yara bugün de tazeliğini korumaktadır. İnsanlık tarihine kara  bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt  kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Recep Tayyip Erdoğan @RT_Erdogan

31 yıl önce Halepçe'de binlerce sivilin kimyasal saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin vicdanlarda açtığı yara bugün de tazeliğini korumaktadır. 

İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)