E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan fon dolandırıcılığı ile ilgili ilk kez konuştu---

Cumhurbaşkanı Erdoğan fon dolandırıcılığı ile ilgili ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan fon dolandırıcılığı ile ilgili ilk kez konuştu
02 Aralık 2023 - 13:43 borsagundem.com

"Devlet kolay para vaadiyle halkı dolandıranların peşindedir. Ancak hakkımız yüksek kar vaadlerine karşı dikkatli olmalı"

Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, sosyal medya fenomenleri ve fon dolandırıcılığı iddiaları hakkında yöneltilen soruya da şu yanıtı verdi:

Türkiye hukuk devletidir ve kim hukuksuzluk yapıyor ise cezasını çeker. Konu yargıdadır ve yargı bununla ilgili gerekli araştırmasını yapmaktadır. Vatandaşlarımızın kolay para vaadiyle, kısa zamanda yüksek kar sunan dolandırıcıların türlü tuzaklarına düşmemelidir. Devlet tabii ki bunların peşindedir ve oyunları bozmaktadır. Ancak bu illegal fon vaatlerine, yasal olmayan yollarla elde edileceği söylenen karlara karşı halkımız çok dikkatli olmalıdır.

Bu konularla ilgili kararlar inanıyorum ki yargı tarafından en ideal şekilde verilecektir. Buradan sakınma diye bir şey söz konusu değil. Bu olayda adı geçen şüphelilerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarla ilgili de aynı şekilde süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda burada da inşallah neticeleri alacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

 

Erdoğan'dan ABD'ye 'Hamas' tepkisi

 

Mansur Yavaş yeniden aday

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)