E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan engelleri aşan kızla görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan engelleri aşan kızla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan engelleri aşan kızla görüştü
12 Ocak 2020 - 22:38 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına katılan konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç ile telefonda görüştü, Beştepe'ye davet etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışmada engelleri aşarak dikkatleri üzerine çeken üniversite öğrencisi Ümmü Gülsüm Genç ile görüştü. Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği görüntülü görüşmede, Genç'e görevi ve üniversite eğitimi hakkında sorular sordu.

"Ümmü Gülsüm'le tanışma fırsatını bulduğum için çok mutluyum"
Genç'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularını önündeki kağıda yazarak cevapladığı görülürken, Erdoğan da Genç'e başarı dileğinde bulundu.

Genç'i ve kardeşlerini izlediğini dile getiren Erdoğan, "Arkadaşlar bana sürpriz yaptı. Ben Ümmü Gülsüm'le görüntülü olarak tanışma fırsatını bulduğum için çok mutluyum. Annene, babana ve bütün ailene benden selamlar." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Gülsüm ve ailesini Ankara'ya davet etti


Erdoğan ve Genç, görüntülü sohbetlerinde, Borçka'nın halk arasında "Macahel" olarak bilinen Camili yöresindeki bal ile ilgili de konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca, Genç'i ve ailesini, fırsat bulduklarında Ankara'da ağırlamak istediğini kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)