E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhur İttifakı'nın protokolü belli oldu---

Cumhur İttifakı'nın protokolü belli oldu

Cumhur İttifakı'nın protokolü belli oldu
04 Mayıs 2018 - 11:14 borsagundem.com

Cumhur İttifakı protokolü belli oldu ve yerli-milli vurgusu yapıldı

Cumhur İttifakı'nın protokol metninde, "Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadesi yer aldı. Protokolde yerli ve milli vurgusu yapıldı. 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekildi. Metinde 2023 vurgusu da yer aldı.

Dün son şekli verilen ‘Cumhur İttifak’ı protokolünün bugün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesi bekleniyor. Protokolde "AK Parti ve MHP'nin ortak cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan" ifadesine yer verildi. 3 sayfadan oluşan metinde, "Lider ülke Türkiye" hedefine işaret edildi.

15 Temmuz vurgusunun dikkat çektiği metinde başta terör olmak üzere Türkiye’nin karşı karşıya olduğu iç ve dış tehditlerin altı çizildi.

Protokolde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine de ayrı bir yer ayrılarak sistemin önemi ve gerekliliği anlatıldı. Yeni sistemin tam olarak hayata geçmesi için atılacak adımlar sıralandı.

Protokolde, "Cumhur İttifakı neden kuruldu?" sorusuna da kapsamlı bir yanıt verildi. Beka sorunu ile karşılaşmamak için AK Parti ve MHP'nin el ele verdiği belirtildi.

Öte yandan İttifak protokolünün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile son şeklini alacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal04 Mayıs 2018 14:06

    Soldaki partisinden cumhurbaşkanı adayı çıkmayan tek parti.

  • Chp iyi parti sp dp hdp hepinizi silecek.04 Mayıs 2018 13:49

    Cumhur ittifakı açık ara önde demiş sayın erdoğan.peki o zaman neden kesenin ağzını açtınız.emekliye ikramiye aflar vs. 24 haziran gidişiniz olacak be hesap vereceksiniz.

  • Tam komedi04 Mayıs 2018 12:54

    Canım memleket döviz karşında inim inim inliyor adamlar lay lay lom dolar 4.28 euro 5.12 altın 180 borsa 101 bin . Çarşı pazar bomboş esnaf siftah yapamıyor enflasyon hergün etiket değiştiriyor. Yazık günah diyemiyorum %50 kurunun yaninda %50 yaş da YANAR USTA.

  • Sdk 04 Mayıs 2018 12:07

    Rte ve akparti bu muhalefet varken 100 seçim olsa kazanır boşuna seçim oluyor

  • ÇILGIN TÜRK 04 Mayıs 2018 11:57

    PROTOKOLE DE YAZSALARDI BARİ "BİRBİRİMİZE HAKARET ETMEYECEĞİZ KIMSE KIMSEYİ AŞAĞILAMAYACAK "DİYE

  • IHLAS.BORSA MAGDURLARI04 Mayıs 2018 11:46

    Size oy yok benden, ihlasi korumaya devam edin

  • Akilli04 Mayıs 2018 11:41

    Mhp ye kac bakan verilecek? Hangi bakanliklar akp de kalacak? Ulastirma bakanligi kime gece cek? Yerel secimlerde istanbul akp nin, ankara mhp nin mi olacak?