E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi bugün İzmir'de yapılacak---

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi bugün İzmir'de yapılacak

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi bugün İzmir'de yapılacak
17 Mart 2019 - 12:24 borsagundem.com

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi bugün İzmir'de düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, Gündoğdu Meydanı'nda halka hitap edecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla bugün İzmir Gündoğdu Meydanı'nda Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi yapılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile Gündoğdu Meydanı'ndaki Cumhur İttifakı ortak mitinginin yapılacağı alanda devam eden hazırlıkları inceledi.

Coşkuyla karşılayacağız

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhur İttifakı'nın ortak İzmir mitingi için uzun süredir hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, İzmir'in tarihi buluşmalardan birine ev sahipliği yapacağını kaydetti.

Şengül, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi coşkuyla karşılayacağız. İzmir’de bugüne kadar yapılan en canlı ve en kalabalık miting olarak tarihe geçecek. Barışın ve hoşgörünün sembolü olan İzmir’den tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajını en güçlü şekilde vereceğiz. İzmir’deki bu heyecan, mitingle birlikte tüm Türkiye’ye yayılacak. Uzun süredir devam ettiğimiz çalışmalar neredeyse tamamlandı. İzmirli hemşehrilerimizi, pazar günü 13.30'da Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Açıklamada, Gündoğdu Meydanı’na daha önce İstanbul Yenikapı’daki miting için hazırlanan sahnenin aynısının kurulacağı, alana gelenlere sadece 100 bin Türk bayrağı verileceği, parti flamalarının yer almayacağı aktarıldı.

Önümüzdeki hafta sonu Ankara ve İstanbul'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin 23 Mart'ta Ankara ve 24 Mart'ta İstanbul’da ortak miting yapacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)