E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCuma namazına Erdoğan damga vurdu---

Cuma namazına Erdoğan damga vurdu

Cuma namazına Erdoğan damga vurdu
31 Temmuz 2015 - 15:54 borsagundem.com

Cuma namazını Endonezya'da kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk sünneti kıldığı sırada camideki insanlar tarafından dikkatle izlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Endonezya'da bulunan İstiklal Camisi'nde cuma namazını kıldı.

Erdoğan, iki gün kaldığı Çin'den sonra Uzakdoğu gezisinin ikinci ayağında Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya geçti. Erdoğan, Cuma namazını Cakarta'daki dünyanın en büyük dördüncü camisi olarak kabul edilen İstiklal Camii'nde kıldı.

Endonez ve bazı Türk vatandaşlarının sevgi gösterileri arasında camiye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, camideki İslami eserleri ve Kur'an-ı Kerimleri inceledi. Bazı Endonez vatandaşlarının isteğini kırmayıp, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Cami çıkışında kendisine eşlik eden Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Khalla tarafından uğurlanan Erdoğan'a, heyetinde yer alan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiden ayrılırken, kendisine "hoşgeldiniz" diye seslenen Endonez ve Türk vatandaşlarını da el sallayarak selamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)