E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCübbeli'den akademisyenlere sert tepki---

Cübbeli'den akademisyenlere sert tepki

Cübbeli'den akademisyenlere sert tepki
25 Ocak 2016 - 23:19 borsagundem.com

"Barış için akademisyenler insiyatifi"nin yayınladığı bildiriyi imzalayan akademisyenlere Cübbeli Ahmet Hoca sert tepki gösterdi

"Barış için akademisyenler insiyatifi"nin yayınladığı "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriyi imzalayan akademisyenlere tepki gösterenler arasına Cübbeli Ahmet Hoca da eklendi.

"Bildiriye imza atıp hendekleri destekliyorlar" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, böyle fikir özgürlüğünün olmayacağını bunun "vatan hainliği" olduğunu söyledi. Cübbeli " PKK buna dayanabilir mi. Yunan olmasa,Yahudi olmasa PKK kim. Her gün 150-200 ölüyor, bitmiyor. Çünkü arkalarında gavurun gücü var. Vatan haini bir tane akademisyen bırakma yarabbim" dedi.

"VATAN HAİNİ BİR TANE AKADEMİSYEN BIRAKMA YARABBİM"
"İnsanların yolunu kapatanlara destek vermek ne demek. Orada birisi doğum yapamıyor, ölüyor. Hendekten geçemiyor. Buna sen hangi akılla imza atıyorsun. İmanı bıraktık, insanlık da mı yok, insaf da mı yok, vicdan da mı yok. Her hafta şehit veriyoruz. Karşımızda 7 düvel toplanmış, PKK buna dayanabilir mi. Yunan olmasa,Yahudi olmasa PKK kim. Her gün 150-200 ölüyor, bitmiyor. Çünkü arkalarında gavurun gücü var. Vatan haini bir tane akademisyen bırakma yarabbim. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • www26 Ocak 2016 12:14

    kim bu gerici ya.

  • Doğan26 Ocak 2016 08:55

    Aklın yolu bir, yorumlar da ilginç herkes cüppeliye laf çakıyo, konu cüppeli diilki "akademisyenlere tepkisi". Bu tür vatan hainlerini kesinlikle İDAM edeceksin, neci olduğunu önemi yok hoca da olsa prof da olsa haini yaşatmamalı!

  • Bika26 Ocak 2016 01:25

    17 Ağustos 1999 depreminden sonra söylediği "Mevlam zina yuvalarını vurdu" sözünü unutmadık,aklı fikri uçkurunda olan bu sahte hocaları adam yerine koymamalı.

  • don karleone26 Ocak 2016 01:05

    Atatürk boşuna bunları kovalamamış

  • Molla26 Ocak 2016 00:22

    Kabahat sende değil senin de bir dilin var konuşacaksın tabi ancak kabahat seni ciddiye alıp insanları saçmalıklarınla meşgul edenlerde...

  • :)25 Ocak 2016 23:30

    vatan haini hacı hocaları da eklesen iyidi