E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCübbeli Ahmet: Adil Öksüz hapishanedeyken beni ziyarete geldi---

Cübbeli Ahmet: Adil Öksüz hapishanedeyken beni ziyarete geldi

Cübbeli Ahmet: Adil Öksüz hapishanedeyken beni ziyarete geldi
20 Temmuz 2020 - 23:37 borsagundem.com

CNN Türk'te açıklamalarda bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, Ahmet Hakan'ın "Fetullah Gülen siz cezaevindeyken size kitaplarını gönderdi mi?" sorusuna yanıt verdi

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk canlı yayında hapishanedeyken Fetullah Gülen'in kendisine kitap gönderdiğini doğruladı.

Ünlü, "Bana iki tane kitap gönderdi, Adil Öksüz'le gönderdi. Ben adamı tanımıyorum, ziyaretçi diye geldi. Zaten kitapları da hemen getirdiler teftişten evvel. Ben daha önce de açıkladım bunu. Açıklayınca savcılık adam göndermiş. Benimle konuştuğu 1 saatlik kayıt hiç yok. Adil Öksüz'ün benimle ne konuştuğunun kaydı yok. Sonra savcı çağırdı gittim 2 kere ifade verdim. Birinci de Fatih Oğuz'la beraber gittik savcının karşısına. Fatih Oğuz'un FETÖ'cü olduğunu ikinci gidişimde savcı söyledi bana." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ibrahim23 Temmuz 2020 16:11

    Atatürk ün büyüklüğünü sizleri gördükçe anıyorum. Hiçbir cemaat ve tarikat yoktur ki devlete nüfuz etmek istemeyen ve ticareti ele geçirmek istemeyen. Allah belanizi versin.

  • ALP21 Temmuz 2020 10:24

    Fetönün en çok uğraştığı adamlardan biridir Ahmet hoca, kendi avukatları kendi savcı ve hakimleri ile iftiradan hapse attırıp birde kendilerini aklamak için yanına dostane adam gönderen iki yüzlü teröristtir onlar. Cübbeli Hoca herşeyi anlatıyor tv lere çok çıktı youtubeden bakın. Kuru karalama yapmayın araştırın.

  • Nedim21 Temmuz 2020 15:47

    Çok kaypak ve kaydırak çıktı!  7-8 sene önce söylediklerini şimdi inkar ediyor.  Çok eser okuduğu anlaşılıyor!  Hadisleri olduğu gibi aktardığında problem yok!  Ancak bunların arasına kendi fikirlerini sokuşturduğu zaman bidat olmakta!  Bir de bir hadisi olayın gerçekleştiği zamana bakarak izah etmek gerekir böyle yapmayıp ta  ilgisiz konulara bağlarsan bu çok farklı yönlere gider.  

  • türkoğlutürk21 Temmuz 2020 11:27

    al birini vur ötekine

  • MİLLET21 Temmuz 2020 09:24

    Fetö cübbeli ahmet hocaya iftira attığında kendilerini ona karşı aklamak için yanına gittiler. Fetönün en çok uğraştığı insanlardan biridir Ahmet hoca. Youtubeden bakın tv de onca kez herşeyi anlattı.

  • bora karasakal21 Temmuz 2020 08:48

    kimler kimlerle beraber :) dış güç bu dış güç ...dolar hesaplarına bakın yat kat ne var acep:)  :) 

  • türkoğlutürk21 Temmuz 2020 11:29

    cıa tarikat kurarken.ingiliz alman rus israilin elleri armutmu topladı

  • turan21 Temmuz 2020 08:03

    senin eksikliğin yok fazlalığın var onlardan 

  • Remzi21 Temmuz 2020 10:07

    Allah selamet versin sana...