E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı fırtınası---

CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı fırtınası

CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı fırtınası
20 Mart 2022 - 16:46 borsagundem.com

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'nın Rubin Kazan'ı 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yaptı.

Rusya Premier Ligi'nin 22. haftasında CSKA Moskova, sahasında Rubin Kazan'ı konuk etti.

Rakibini 6-1 gibi farklı bir skorla yenen CSKA Moskova'da milli futbolcu Yusuf Yazıcı, hat-trick yaparak galibiyette büyük rol oynadı.

CSKA'ya galibiyeti getiren golleri; 5, 67 ve 86. (pen) dakikalarda Yusuf Yazıcı, 11. dakikada Gbamin, 24. dakikada Medina ve 26. dakikada Carrascal kaydetti. Rubin Kazan'ın tek sayısı, 38. dakikada Kuchaev'den geldi.

Lille'den kiralık olarak geldi

Ocak ayındaki ara transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekibi Lille’den kiralık olarak CSKA Moskova’ya katılan Yusuf Yazıcı, sergilediği performans ile dikkat çekiyor. Rubin Kazan karşısında da 3 gol kaydederek takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan Yazıcı, CSKA formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 6 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. 25 yaşındaki oyuncu, CSKA Moskova ile sergilediği başarılı performansın ardından tekrardan A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna da çağrıldı.

Cem Bölükbaşı, F2 Bahreyn yarışında 15. oldu

 

Gaziantep FK:0 - Galatasaray:1

 

LeBron James NBA tarihinin en skorer 2'nci ismi oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)