E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCristiano Ronaldo ve Bonucci'den Türkiye'ye destek---

Cristiano Ronaldo ve Bonucci'den Türkiye'ye destek

Cristiano Ronaldo ve Bonucci'den Türkiye'ye destek
07 Şubat 2023 - 20:43 borsagundem.com

Ronaldo'yla görüşen Merih Demiral, imzalı Cristiano Ronaldo formasını geliri depremzedelere bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkardığını açıkladı

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremden etkilenen ülkemize spor dünyasından destek geliyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasını açık artırmaya çıkaracağını açıkladı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Merih, "Az önce Cristiano Ronaldo ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere bağışlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Merih Demiral'dan anlamlı hareket! Cristiano Ronaldo ve Bonucci'den Türkiye'ye destek

Merih, eski takım arkadaşı Bonicci'nin de destekte bulunduğunu açıkladı. Demiral, "Bonicci ile de konuştum. Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi" dedi.

Merih Demiral'dan anlamlı hareket! Cristiano Ronaldo ve Bonucci'den Türkiye'ye destek

Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, depremin ilk gününde Merih Demiral'ın 1 milyon liralık bağışta bulunduğunu açıklamıştı.

Kosova’da Türkiye’deki depremler nedeniyle 1 günlük ulusal yas ilan edildi

 

Borsa şirketlerinden bağış kampanyasına destek

 

Deprem sonrası Elon Musk'tan Türkiye'ye destek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (07 Şubat 2023 22:24

    Herkes kandi alanında yapabilecekleri ile destek veriyor.  Düşünmüş ne yapabilirim diye, Güzelde bir fikir üretmiş. Umarız bir insanımıza şifa olur elde edilen gelir... Hemde güzel bir reklam çalışması ile, farklı kişilere ulaşarak esktra destekler de oluşabilir.