E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCristiano Ronaldo hayatının teklifini aldı!---

Cristiano Ronaldo hayatının teklifini aldı!

Cristiano Ronaldo hayatının teklifini aldı!
14 Temmuz 2022 - 17:40 borsagundem.com

Manchester United'dan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo'ya futbol tarihinde eşi benzerine rastlanmamış bir teklif geldi. Ronaldo 'Evet' derse, dünyada açık ara en çok kazanan futbolcu olacak.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Chelsea, Paris Saint Germain, Roma ve Bayern Münih tarafından istenmemişti. United teknik direktörü Erik Ten Hag, "Ronaldo satılık değil" dese de ünlü sporcuya inanılmaz bir teklif geldi.

Adı son günlerde sıkça transferle anılan Ronaldo, 'Evet' demesi durumunda en çok kazanan futbolu olacak.

Portekizli yıldız, kişisel sebeplerle Kırmızı Şeytanlar'ın sezon öncesi kampına katılmamıştı.

'SEZONU RONALDO İLE PLANLIYORUZ'

Teknik Direktör Erik ten Hag, ünlü sporcu ile ilgili soruları "Sezonu Ronaldo ile planlıyoruz. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Ayrılmak istiyor mu? Bana böyle bir şey söylemedi...Haberleri okudum ama dediğim gibi Ronaldo satılık değil. O planlarımızın bir parçası ve birlikte başarılı olmak istiyoruz" ifadeleriyle yanıtlamıştı.

KAHN: RONALDO BİZİM FELSEFEMİZE UYMAZ

Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes ise kendisini Chelsea, PSG, Roma ve Bayern Münih gibi devlere önermişti. Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn, Kicker'e "Cristiano Ronaldo'yu dünyanın en iyilerinden biri olarak değerlendirsem de o, bizim felsefemize uymaz" açıklamasını yaparak, transfere kapıyı kapatmıştı.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN OLAY TEKLİF!

37 yaşındaki yıldız belki de kariyerinde ilk kez takım seçimi konusunda kararsız olsa da Suudi Arabistan'dan kendisine astronomik bir teklif geldiği öne sürüldü. Bayern'in ardından Chelsea, PSG ve Roma kulüpleri de Ronaldo'yu kadrolarında düşünmediklerini Jorge Mendes'e bildirmişti.

2 YIL İÇİN 250 MİLYON EURO MAAŞ

CNN Portugal'in TVI News'e dayandırdığı habere göre adı belirtilmeyen bir Suudi Arabistan kulübü Manchester United'a 30 milyon Euro bonservis teklifi verecek. Haberde ayrıca kulübün, Ronaldo'ya 2 yıl için toplam 250 milyon Euro maaş ödemeye hazır olduğunu da yer aldı.

KABUL EDERSE HAFTADA 2 MİLYON STERLİN KAZANACAK

Aynı kulübün menajer Jorge Mendes'e de 20 milyon Euro teklif ettiği yazılırken, Portekizli süper yıldızın teklifi düşünmeye aldığı ileri sürüldü. Ronaldo teklifi kabul etmesi halinde haftada 2 milyon Sterlin kazanacak ve bu para şu anda Manchester United'da kazandığının 5 katından fazla.

SÜPER YILDIZ 4-5 YIL DAHA OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOR

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz Ocak ayında UEFA'nın düzenlediği "The Best" töreninde, futbola devam etmek istediğini şöyle anlatmıştı:

Kendimi iyi ve motive hissediyorum. 18 yaşımdan beri çok çalışıyorum ve devam ediyorum. Futbolu seviyorum, hala o tutkum var ve devam etmek istiyorum. İnsanlar bazen bana kaç yıl daha oynayacağımı soruyor. 4 ya da 5 yıl daha oynamayı umuyorum. Her şey zihinle ilgili. Vücuduna iyi davranırsan, ihtiyacın olduğunda o gücü sana geri verir.

Cristiano Ronaldo’nun menajeri, Barcelona başkanı ile görüştü

Liverpool taraftarlarından oğlunu kaybeden Ronaldo'ya destek

Ronaldo'nun en acı günü: Oğlu hayatını kaybetti

Ronaldo Manchester United'ı bırakıyor

Cristiano Ronaldo tarih yazdı: 1 numara

Cristiano Ronaldo ile dalga geçtiler!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)