E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÇöpçatan sitesi halka açılıyor---

Çöpçatan sitesi halka açılıyor

Çöpçatan sitesi halka açılıyor
11 Kasım 2014 - 09:40 borsagundem.com

Çin'in en büyük sosyal ağlarından Momo halka arz hazırlığı içerisinde

Sadece akıllı telefonlar üzerinden bağlanılabilen ve Çin’de son zamanların en popüler sosyal ağlarından biri olan ‘Momo’ halka açılıyor.
Nasdaq’ta işlem görmeye başlayacak olan sosyal ağ, 300 milyon dolar piyasa değerine sahip olacak. Momo, şu anda Çin’in en büyük üçüncü sosyal ağı konumunda. Şirketten paylaşılan bilgilere göre Momo’nun 180 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Aylık aktif kullanıcısı 60 milyon olan Momo, günde ortalama 25 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. Akıllı telefonlardaki GPS sistemiyle beraber çalışan Momo, kullanıcıların yakınlarındaki kişileri bularak iletişim kurmasını sağlıyor. Sosyal ağ, sahte profiller yerine gerçek kişilerin oluşturduğu profil sayfalarını kabul ediyor. Öte yandan sosyal ağların halka açılmak için hamleleri de devam ediyor. Facebook ile başlayan sosyal ağların halka açılma serüveni, Linkedin ve Twitter ile devam etmişti. Bunun son örneği de Momo olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)