E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriComponenta'nın borsa kodu değişiyor---

Componenta'nın borsa kodu değişiyor

Componenta'nın borsa kodu değişiyor
25 Nisan 2018 - 12:05 borsagundem.com

Componenta'nın unvanının Döktaş Dökümcülük olarak değişmesinden sonra şirketin borsadaki kodu da değişikliğe uğradı

Componenta Dökümcülük'ün unvan değişikliği Borsa İstanbul'daki kodunu da etkiledi. Şirketin unvanının Döktaş Dökümcülük olması ile birlikte borsa kodunun 02/05/2018 tarihinden itibaren DOKTA olarak değişmesine karar verildi.

Borsa İstanbul'dan KAP'a şu açıklama yapıldı:

Borsamız Ana Pazarı'nda işlem gören "Componenta Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi A.Ş."nin ticaret unvanının "Döktaş Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle, bülten adı 24/04/2018 tarihinden itibaren "DOKTAS DOKUMCULUK" olarak değiştirilmiş olup; mevcut "COMDO" işlem kodu ise 02/05/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "DOKTA" olarak değiştirilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • semerci26 Nisan 2018 00:02

    batmaktan bankaların cabasıyla kurtuldu.guriş alım için masada ama kelepire konmak için agırdan alıyormus.sirket oto yan sanayının gozbebegi ve ihracatcı sirket memlekte döviz kazandırıyor.uzun vade için alınır...piyasa degeri cok ucuz kapısında yoneticiler için tahsis edilmiş 60 tane sirket aracı var...bu bile 5 milyon TL eder....

  • han zoo25 Nisan 2018 22:11

    A sirketi yabancıya satılıp yabnacı isim alsaydı prim yapar...Bu kagıtta ise tersi oldu yabancıdan yerliye donustu...bu duz mantıkla geri gelmesi lazııımmm....YTD

  • demirkan 25 Nisan 2018 19:57

    EŞEYE BOYA BABANA SAT.