E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriComponenta'dan danışmanlık sözleşmesi---

Componenta'dan danışmanlık sözleşmesi

Componenta'dan danışmanlık sözleşmesi
21 Aralık 2016 - 17:12 borsagundem.com

Componenta Corporation, Componenta Dökümcülük Tic. San. A.Ş ile İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. arasında bir danışmanlık sözleşmesi imzalandı

Componenta Dökümcülük tarafından yapılan  KAP açıklamasında, Şirketin sermayesinde sahip olduğu %93,57'lik pay ile Ana Ortak konumunda olan Componenta Corporation'ın, Componenta Dökümcülük Tic. San. A.Ş.'de sahip olduğu hisselerinin ve/ veya Şirket'e ait varlıkların kısmen veya tamamen; sermaye artırımı ve/veya ortak satışı yoluyla satışı işlemlerine ilişkin olarak Componenta Corporation, Componenta Dökümcülük Tic. San. A.Ş ile İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. arasında bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

Componenta Corporation'ın, Şirketin ve bağlı ortaklığı Componenta Cooperation ve diğer Componenta Grup şirketlerinden olan alacaklarının ortadan kaldırılması ve Şirketin operasyonel olarak durumunun güçlendirilmesini sağlayacak bir çözüm olarak anılan işlem/işlemleri yapmayı hedeflemekte olduğu ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)