E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiCommerzbank'tan Türkiye yorumu---

Commerzbank'tan Türkiye yorumu

Commerzbank'tan Türkiye yorumu
14 Ağustos 2018 - 10:33 borsagundem.com

Commerzbank tarafından yapılan açıklamada "TCMB'nin sorunu küçük araçlarla düzeltme çabası TL'de düşüşü engellemez" ifadesinde bulunuldu

Commerzbank bu sabah yayınladığı günlük piyasa raporunda, TCMB'nin dün attığı adımlarla sorunları minör araçlarla çözmeye çalışma politikasına geri döndüğünü, bu adıkların Türk Lirası'nda düşüşü engellemeyeceğini savundu.

Türkiye ile ABD arasındaki anlaşmazlık çözülse bile Türk Lirası'nda kısmi bir toparlanma olacağını savunan Commerzbank, bu toparlanmanın ardından döviz piyasaları ve TCMB arasında kedi-fare oyununun devam edeceğini belirtti.

Commerzbank, herhangi bir çözüm ortaya konmaması halinde ise TL'de serbest düşüşün devam etmesini beklediklerini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can14 Ağustos 2018 16:09

    Türkiye deki istikrarın bozulması sonucu ne Orta Asya nin işine gelir, ne de Avrupa birliği nin işine gelir. Kimsenin işine gelmez. Türkiye bölgenin dengeleyici ülkesidir. Özellikle bunu müslüman ülkeler de farkında. Kudüs olayları ni herkes biliyor. Tepki verenler de belli

  • E:S14 Ağustos 2018 11:08

    Commerzbank Avcunu yalarsın bu asılsız dolduruşla dolar 4TL nin altına inecek İMKB endeks 150