E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiCommerzbank: TCMB gerçek rengini göstermeli---

Commerzbank: TCMB gerçek rengini göstermeli

Commerzbank: TCMB gerçek rengini göstermeli
07 Haziran 2018 - 10:11 borsagundem.com

Almanya'nın dev bankası Commerzbank, TCMB'nin bugün açıklayacağı faiz kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu

TCMB Para Politikası Komitesi'nin bugün yapacağı toplantıyı değerlendiren Commerzbank, TCMB'nin gerçek rengini ortaya koyması gerektiğini söyledi. TCMB'nin Türk Lirası'ndaki krize bir son vermek için bugün faizleri yeniden artırmayı mı, yoksa gerekli olan her şeyi yaptığını söyleyip hiçbir şey yapmamayı veya küçük bir ayarlamaya gitmeyi mi tercih edeceğini merakla beklediklerini ifade eden Commerzbanmk, "İkinci seçeneğin, Türk Lirası üzerinde baskı yaratacak olan, daha olası olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz07 Haziran 2018 11:27

    mankurt hayri bugün HÜKÜMET EMEKLİSİNE 13 milyar BAYRAM İKRAMİYESİ dağıttı bu çakalın bankasında 13 milyon çeksen batar.herkes haddini bilecek .

  • Okie Dokie07 Haziran 2018 11:22

    Merkez bankası gerçek rengi olan pembeyi göstermeli.

  • mehmet yılmaz07 Haziran 2018 10:34

    MERKEZ BANKASININ bloomberg ve soroz tarafından yönetilemiyeceğini göstermeli.TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE VE HÜKÜMETİ tarafında olduğunu göstermeli bu yabancı çakal kuruluşlarına.

  • Hayri07 Haziran 2018 11:09

    En son böyle efelendiklerinde dolar 4,90 oldu. Ve memet şimşek i özür dilemek için merkez bankası başkanı ile ingiltereye göndermek zorunda kaldılar. Hiç mi akillanmayacaksiniz?