E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇok istiyorlarsa Ermeniler'e Marsilya'yı versinler---

Çok istiyorlarsa Ermeniler'e Marsilya'yı versinler

Çok istiyorlarsa Ermeniler'e Marsilya'yı versinler
01 Aralık 2020 - 13:49 borsagundem.com

Fransız Dışişleri Bakanlığı'nın; senatonun aldığı kararın aksine, Dağlık Karabağ'ın bağımsızlığını tanımadığını duyurmasına Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, ''Çok istiyorlarsa Marsilya'yı Ermenilere versinler'' diyerek tepki gösterdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Fransa hedef'yı alarak, '' Çok istiyorlarsa Marsilya'yı Ermenilere versinler '' dedi.

Aliyev, "Düşmanı topraklarımızdan kovduk ve yeni bir gerçek yarattık. Herkes bu gerçekliği kabullenecek. Bugün Dağlık Karabağ'da yaşayanlar Azerbaycan vatandaşıdır. Onlar Azerbaycan devletinde hayatlarının daha iyi görmek görecekler" ifadelerini kullanma.

Aliyev Fransa'ya da seslendi. "Fransa Senatosunun bizim meselemizle ne ilgisi var? Çok istiyorlarsa versinler Marsilya'yı Ermeniler orada yeniden devlet kursun" dedi. 

Fransız Senatosu geçtiğimiz ay "Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'ni" tanıyan kararı onaylamıştı. Ancak Fransız Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamayla Senato tarafından yayınlandığı kararın, ülkenin Dağlık Karabağ'ın bağımsızlığını tanımadığını duyurmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlu02 Aralık 2020 21:32

    Burdaki seroklar agoplar armik rumuzlu sahtekarlar milleti kışkırtmak için planlı yazıyorlar. bunlar provakatör ne olduğu kime çalıştığı belli olmayan planların bir parçası ıyuna gelmeyin cevap bile yazmayın bu sahtekarlara.ayrıca T.C terörle mücadele ve bilişim ekiplerini bu sahtekarların kaynağını bulmaya davet ediyorum.

  • Can02 Aralık 2020 01:12

    Biri de barıştan bahsetmiyor sürekli savaş, her kes birilerine kafa tutuyor , sanki savaşta ölen onların babası, abisi, anası, kardeşi, sizin keyfinize ablaşmalarınız uğruna halka olan oluyor..

  • Erkam01 Aralık 2020 20:54

    Yan yan troller türemiş yine,hala akıllanmamışlar, başkasından medet uman fakirler

  • köfteci01 Aralık 2020 19:27

    fransızlar marsilyayı veremez ki ermenilere marsilya onların değil artık marsilya cezayirli faslı çetelerin elinde fransızlar sokağa bile çıkamıyor korkusundan

  • serok agopyan01 Aralık 2020 15:39

    amerikanın,içerdeki dostlarımızın,avrupa ve HDP'nin  değerli katkılarıyla-nasıl istanbulda iktidar olduysak- CHP iktidara geldiğinde karabağ yeniden yoldaş ermenilerin olucaktır.ama bu masa başında olucaktır.yaşasın halkların kardeşliği.Kahrolsun faşizm,kahrolsun feodal toprak ağaları.

  • KERİM01 Aralık 2020 17:13

    KENDİNİZİ BOŞ YERE ÜZMEYİN ALİYEVİN DEDİĞİ GİBİ MARSİLYAYI ALIN PKK ERMENİSTAN ORADA DEVLETİZİ KURUN BURDAKİ BOZKIRLARDA SİZE EKMEK YOK MARSİLYADA KURARSANIZ FRANSA SİZİ DAHA İYİ KORUR

  • KİZİL ELMA01 Aralık 2020 16:19

    Merak etme sen ve senin gibilerinde vakti gelecek

  • AGOP SEMİZYAN01 Aralık 2020 14:49

    sayın aliyev, chp ve dostları hdp iktidara gelince ne yapacaksın.

  • Cevap vermeyin05 Aralık 2020 20:32

    Agop magop gibilere cevap yazıpta dam yerine koymayın. Provakatör bunlar. provakatöööör

  • ARMİKYAN TERZİOĞLU01 Aralık 2020 16:22

    Türkiyede Biden tek dostu var o da kemall kılıçtaroğlu ve chp ve suriye deki dostu pkk savaşcılarının Türkiye deki temsilcisidi ve hamisi de hdp dir.bunları biden ne yapıp yapıp iktidara geticereciktir.

  • Umut dünyası01 Aralık 2020 15:44

    Belki düşüncende haklı olabilirsin AMMA. o senin dediğin kırmızı kar yağdığı zaman olur yani agop boşişlerle uğraşma

  • Bir bilen01 Aralık 2020 15:22

    O zaman da Ermenistan'ı alır  Agop'cum.  Takma sen cücük beynini bu işlere..

  • RAMO CANCAN01 Aralık 2020 14:49

    Bence küdristan ve ermenistan fransa nın içinde bir özerk bölge olarak kurulsun.bu pisliklerden de kurtulalım.

  • KERİM01 Aralık 2020 14:40

    ALİYEV DOĞRU SÖYLEMİŞ FRANSADA ERMENİ ÇOK PKKLILAR ÇOK ONLARA MARSİLYAYI VERSİNLER YADA ERMENİLER ARIZA ÇIKARTIP ORADA DEVLET KURSUN MİLLETİ KATLEDİP DEVLETLERİNİ KURABİLİR ERMENİLER BU İŞİ İYİ YAPAR

  • Oktay01 Aralık 2020 14:30

    Fransız macron her olaya Fransız