E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarCoinFlex'ten yeni finansman planı---

CoinFlex'ten yeni finansman planı

CoinFlex'ten yeni finansman planı
28 Haziran 2022 - 16:08 borsagundem.com

Kripto borsası CoinFlex büyük bir müşterisinin ödemeleri yerine getirmemesiyle Perşembe günü durduğu çekim işlemlerini çıkaracağı yeni tokena yeterli talep gelmesi halinde 30 Haziran'da başlatmayı planladığını açıkladı.

Kripto Borsası CoinFlex’in bir müşterisinin 47 milyon dolarlık borç ödemesini gerçekleştirememesi sonrası çekim işlemlerini sağlamaya devam edebilmek amacıyla yıllık yüzde 20 getiri sunacak yeni bir token çıkarmayı planladığı belirtildi.

Platform "Recovery Value USD" adını verdiği toplamda 47 milyon dolar değerinde çıkaracağı yeni tokenları Salı günü çıkaracağını açıklarken çekimlerin devamlılığının bu yeni tokenlara olan talebe bağlı olduğunu söyledi ve 30 Haziran'ı işaret etti.

Öte yandan CoinFlex CEO'su Mark Lamb Pazartesi günü Bloomberg'e yaptığı açıklamada "Arzın en az yarısıyla ilgilenecek önemli miktarda özel yatırımcı ile görüşüyoruz" dedi. Açıklamalara göre token satışı yalnızca Amerikan vatandaşı olmayan özel yatırımcılara yapılacak.

2019’da kurulan diğer borsalara oranla daha küçük olan vadeli işlemlere odaklanmış bir platform olan Coinflex’in yatırımcıları arasında Bitcoin Cash’in önde gelen temsilcilerinden Roger Ver de bulunuyor.

CoinFlex, çok sayıda “Unicorn” şirkette kayda değer hisseye ve büyük bir portföye sahip olan ismini vermediği üçüncü bir tarafın likidite sorunları yaşaması ve ödemelerini yerine getirememesi sonrası Perşembe günü borsadan çekim işlemlerini durdurmuştu.

Lamb söz konusu yatırımcının ismini vermeye reddederken Coinflex’in, borç sahibinin ödeme yükümlülüğünün sahip olduğu şirket hisselerinin çok ufak bir kısmına karşılık geldiğine inandığını ekledi.

Çekim işlemlerinin durdurulması endüstride yaşanan likidite problemleri ve yaşanan sorunları sırasında gelirken başlıca kredi platformlarında Celsius Network ve Babel Finance de daha önce çekimleri durdurmuş ve bir kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital de yatırımcıları endişelendiren finansal problemler yaşamıştı.

Ayrıca CoinFlex vadeli işlemlerin şeffaflığı üzerinde çalıştığı yeni bir modeli çekim işlemlerinin tekrar sağlanmasından sonra tanıtacağını söyledi. Buna göre her hesabın vadeli pozisyonları bağımsız bir denetleme firması tarafından saatlik olarak kontrol edilecek ve bilgiler halka açık şekilde sunulacak.

Bitcoin'in toparlanması yıllar sürebilir

 

Bitcoin 13 bin dolara kadar düşebilir

 

Bitcoin yeniden 20 bin doları üzerine tırmandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)