E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCoinbase yetersiz müşteri hizmetleriyle eleştirilerin odağı oldu---

Coinbase yetersiz müşteri hizmetleriyle eleştirilerin odağı oldu

Coinbase yetersiz müşteri hizmetleriyle eleştirilerin odağı oldu
25 Ağustos 2021 - 15:58 borsagundem.com

Coinbase, kullanıcıların hesaplarının ele geçirildiği ve boşaltıldığı şikayetlerinin ardından sunduğu berbat müşteri hizmetleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Coinbase, kullanıcıların hesaplarının ele geçirildiği ve boşaltıldığı şikayetlerinin ardından sunduğu berbat müşteri hizmetleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. 

CNBC'nin 24 Ağustos tarihli haberine göre borsanın binlerce müşterisi, şirketten şikayetçi oldu.

Habere siber saldırganların hesaplarını boşalttığını iddia eden birçok Coinbase müşterisi konu oldu ve müşteriler, iddiaya göre borsadan destek taleplerine yanıt alamadı:

ABD'deki Coinbase müşterileriyle yaptığımız röportajlar ve binlerce şikayet, birçok müşterinin hesabının ele geçirildiğini ve paralarının ortadan kaybolduğunu, sonrasında alınan yetersiz müşteri hizmetlerinin ise kullanıcıları çaresiz bıraktığını ve sinirlendirdiğini ortaya koyuyor.

 Tanja Vidovic adlı Coinbase müşterisi, nisan ayında şifresinin değiştirildiğine dair birkaç güvenlik bildirimi aldıktan sonra 168 bin dolarlık kripto para birikiminin neredeyse tamamının ortadan kaybolduğunu ileri sürdü. Tanja, Coinbase ile iletişime geçme çabalarının ise sonuçsuz kaldığını açıkladı.

Bir başka müşteri ise, mart ayında Coinbase uygulamasına giriş yaptıktan sonra hesabındaki 35 bin dolarlık kripto varlıklarının ortadan kaybolduğunu söyledi. Coinbase ekibi ise müşteriyi yanıtladığı e-postada blockchain üzerindeki işlemlerin geri döndürülemez olduğunu ve Coinbase'in sigorta politikasının bireysel hesaplardan yapılan hırsızlıkları kapsamadığını belirtti.

Coinbase kullanıcıları, tepkilerini sosyal medyada gösterdi. Popüler analist Kaleo, şirketin "utanç verici bir müşteri hizmeti" sunduğunu dile getirdi.

Coinbase kullanıcıları, 2016'dan beri şirket hakkında 11 binden fazla şikayette bulundu. Bu şikayetlerin büyük çoğunluğu ise müşteri hizmetleriyle ilişkili.

Coinbase 500 milyon dolarlık kripto para satın alacak

 

Coinbase, Japonya’da borsa kuruyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)