E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCoinbase, Japonya’da borsa kuruyor---

Coinbase, Japonya’da borsa kuruyor

Coinbase, Japonya’da borsa kuruyor
19 Ağustos 2021 - 09:04 borsagundem.com

ABD’nin kripto para borsası Coinbase, Japonya'da kripto borsasını başlatmak üzere MUFG ile anlaştı

Coinbase Global Inc., Japonya'da bir kripto para birimi borsası başlatmak üzere Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. ile anlaştı.

ABD'nin en büyük kripto para borsası, bu yılın başlarında 31 şirketin varlık ticareti yapmak için kayıtlı olduğu Japonya'da düzenleyici onay aldı.

Şirketin Monex Group Inc. ve GMO Coin Inc.'e ait olan Coincheck Inc. gibi şirketlerin yerel rekabetiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.

Coinbase Japonya başkanı Nao Kitazawa, "Düşük engelli hizmetler sunarak geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Şirketin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve Stellar gibi beş dijital paranın ticaretine izin vererek başladığı bildirildi.

Bu yıl içinde halka açılan kripto para borsası Coinbase'in ilk çeyrek geliri, 9 kat artarak 1.8 milyar dolara yükselmiş; sadece bu çeyrekte elde ettiği gelirle geçtiğimiz yılın tamamını geride bırakmıştı. Coinbase, 730 ila 800 milyon dolar arasında net gelir sağlamıştı. Kullanıcıları ağırlıklı olarak Bitcoin ve Ethereum ile ilgilenen Coinbase, şu anda 56 milyon doğrulanmış kullanıcısı bulunuyor.

Kripto şirketi, soygunculara iş teklif etti

Kripto para fonlarında güçlü büyüme bekleniyor

Kripto paralar için şok sözler: Dolandırıcılık, zırva, aldatma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)19 Ağustos 2021 13:09

    japonlar çok takıntılı ve inanılmaz sadık. şimdi yazmıyayaım ama, x coin alıyordu japonlar. neyse, düşüyor buglobalde, japon pıyasasına bakıyorum tık yok :D adamalr sankı hayakiri yapıyor. yahu ne stop koyan, ne satan, ne kaçan... hayret edılecek bi durum. tam terside oluyor. mesela anı fırlama oluyor coınde, adamlar set çekmiş. tık yok.. yahu çek setide pump olsun dimi, yok adam mal mal tutuyor alanda yok :D ya bu japonlar garip, belkide az hacımlı coın pıyasası ondan olsa gerek, özetle japonların giridği coınler orta uzun vade taş gibi olan coınler oluyor. adamlar taktımı kafaya coıne sahıp çıkıyor. bu borsa, coın, gerçekten eğitim kultur işi. global hamlelerde bunu net görebılıyoruz. mesela Holo coın vardı turkler de populer, dunyada 1 çıkıyor bizde yuzde 5 çıkıyor :D alan alana.. ama, dunyada holo 5 duşuyor, bizde 1 duşuyor çunku stop kulturu yok, kurumsla al yok, bireysel herkes zaten : ))