E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCoca Cola, Filistin'de yatırımlarına devam ediyor---

Coca Cola, Filistin'de yatırımlarına devam ediyor

Coca Cola, Filistin'de yatırımlarına devam ediyor
14 Mayıs 2018 - 12:04 borsagundem.com

Filistin bölgesindeki 4. fabrikasını 2016 yılında Gazze’de faaliyete geçiren Coca-Cola sistemi, Filistin’deki yatırımlarına devam ediyor

Coca-Cola ürünlerinin Filistin’deki şişeleme ve dağıtımını yapan National Beverage Company’nin (NBC) kendisi de Filistinli olan Genel Müdürü İmad Hindi, “Yeni hat yatırımız ile birlikte toplam istihdamımız 650 kişiye ulaştı” diye konuştu.

Ramallah'ta basın mensupları ile bir araya gelen İmad Hindi, “Yatırımlarımızla Filistin ekonomisinin gelişimine destek olurken, sağlıktan, eğitime, çevreye ve spora kadar uzanan geniş bir alanda insana dokunan, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayan sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

İmad Hindi, Coca - Cola'nın Filistin'deki yatırımlarını ve sosyal projelere verdiği destekleri şöyle sıraladı:

"Filistin’de 4 fabrikada üretim yapılıyor. Ramallah, Tulkarim, Jericho ve Gazze’de olmak üzere 4 fabrikamızda üretim gerçekleştiriyoruz. 1998 yılında kurulduğumuzda 47 kişilik bir ekiptik, bugün 650’ye ulaşan rakamları konuşuyoruz. Faaliyetlerimizin oluşturduğu ekosistemin istihdam üzerindeki dolaylı etkisini de hesaba kattığımızda, istihdama olan etkimiz, mevcut istihdamın 10 katı gibi bir rakama ulaşıyor.

Çalışanlarımıza sağladığımız gelişim imkanı ve eğitimler sayesinde ilk kurulduğumuzda bizimle çalışmaya başlayan ekip üyelerimiz hala bizimle çalışmaya devam ediyor.
Coca-Cola buraya yatırım yapan ilk ve en büyük global şirket olmanın yanı sıra, bölgedeki yatırımlarımız başka yatırımlar için de kapıları açan özelliğe sahip. Şu anda Filistin’de en büyük 3. işveren ve en büyük 5. yatırımcı durumundayız. Yatırımlarımıza devam ediyoruz.

Coca-Cola olarak Filistin’de gazlı içecek pazarının lideriyiz. Tüm bu bölgede de gazlı içecek kategorisinde en yüksek pazar payına sahip şirketlerden biriyiz. Sanırım bu oran Filistin’de Coca-Cola’nın algısıyla ilgili net bir resim ortaya koyuyor.

NBC olarak biz Filistin’deki rolümüzü sadece istihdam ve yatırımla sınırlı görmüyoruz. Edindiğimiz global bilgi birikimimizi ve tecrübemizi diğer girişimcilerle de paylaşarak onlara destek oluyoruz. Özellikle satış ve pazarlama konusundaki deneyimlerimizi, küçük ölçekli Filistinli şirketleri desteklemek için kullanıyoruz.

İddialı olduğumuz bir diğer alan ise topluma katkı projeleri. 22 bin çocuğun okulda bilgisayara erişimini sağlayan teknoloji laboratuvarlarından, ilk kadın futbol takımının kurulmasına verdiğimiz desteğe kadar birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 565,00
En Yüksek: 570,00
En Düşük: 563,00
Değişim 0,36 %
FK: 6,98
PD / DD: 3,66
İşlem Hacmi 47.613.706
Toplam Adet: 84.068
Ağırlıklı Ort.: 566,41
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)