E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCizre için flaş karar!---

Cizre için flaş karar!

Cizre için flaş karar!
11 Eylül 2015 - 18:06 borsagundem.com

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Cizre'deki sokağa çıkma yasağı yarın sabah 07.00 itibari ile sona erecek

Şırnak Valiliği, Cizre'de sokağa çıkma yasağının yarın sabah 07.00 itibari ile kalkacağını açıkladı.

Valiliğin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle: sabah 07:00 itibari ile kalkıyor 

"İlimiz Cizre ilçesinde 4 Eylül 2015 günü saat 20.00 da başlayan sokağa çıkma yasağı 12 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 07.00 itibariyle sona erecektir. Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerimiz Bölücü Terör Örgütü Mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Bölücü Terör Örgütü Mensuplarına karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya ve kamu düzenini sağlamaya devam edeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaaa12 Eylül 2015 07:33

    Seni bu ülkede tutan yok derhal bu ülkeyi terk et eminim sen bu devletin bedava dağıttığı parayi yiyen yeşil kart kullanan birisindir daha ne yapsın bu devlet güle güle seni tutan yok

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM11 Eylül 2015 23:43

    SAVAŞTA DÜŞMANIN YAPMADIĞI ZULMÜ KENDİ YURTAŞINA YAPAN BU DEVLETE GÜVENMİYORUM.MASUM İNSANA ZULÜM VE KÖTÜLÜK YAPANLARA LANET OLSUN.KÜRTLERE KÜRDİSTANDA YAPILAN ZULMÜ KINIYOR LANETLİYORUM.

  • Pargali ibrahim11 Eylül 2015 19:40

    Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz insanlar aç ve susuz koydunuz vijdanlariniz rahat mı bula bula sokağa çıkma yasağı bunu seçimden önce yapıp alistirsaydiniz ya çözüm sureciniz buruya kadarmış yüce Türk ulusun kandiriniz herseyin talan dolan parelel işinize gelmiyen hain parelel düşman siz sütten çıkmış ak kaşık sizin bu olaylarda hiç sucunuz yok ülkeyi ne hale getirdiniz güzelim ulkem