E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiCiti'nin takip ettiği 15 hisse için hedef fiyat tavsiyeleri---

Citi'nin takip ettiği 15 hisse için hedef fiyat tavsiyeleri

Citi'nin takip ettiği 15 hisse için hedef fiyat tavsiyeleri
24 Ocak 2019 - 16:24 borsagundem.com

Citi: Türk şirketleri zayıf yurt içi talep ortamını hissediyorlar, bunun uluslarası pazarlarla telafi etmeyi bekliyorlar

Londra'da 7-8 Ocak tarihlerinde 17 Türk şirketinin ve 79 yatırımcının kratılımı ile yılın ilt Türkiye Hisse Senedi konferansını düzenleyenCitigroup, toplantıdan notları bugün yayınladığı raporla paylaştı.

Türk ekonomisinin 2018 4. çeyrekte yüzde 2,0 daraldığını tahmin eden ve daralmanın 2019 ilk çeyrekte yüzde 2,7 ve 2. çeyrekte yüzde 6,2 olmasını beklediğini ifade eden Citi ekonomistleri, 2019'un tamamında yüzde 3,4 gibi ılımlı bir daralma beklediklerini vurguladı.

Türk gıda perakendecilerini yanında Türk tüketici şirketlerinin zayıf yurt içi talep ortamını hissetmekte olduklarını belirten Citi, şirketlerin iç talepteki zayıflığı uluslararası pazarlardaki pozitif sonuçlarla kapatmayı beklemeye devam ettiklerini ifade etti.

Havacılık şirketlerinin artan uluslararası talep ile biraz rahatlama bulmalarını bekleyen Citi ekomistleri, toplantıda temsil edilen bankaların kredilerde bastırılmış bir büyüme beklediklerini ortaya kolduklarını da aktardı. Citi'nin takip ettiği hisseler için hedef fiyat ve tavsiyeleri şöyle:

                            

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)