E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCircle’ın CEO’sundan Ethereum öngörüsü---

Circle’ın CEO’sundan Ethereum öngörüsü

Circle’ın CEO’sundan Ethereum öngörüsü
19 Temmuz 2018 - 16:27 borsagundem.com

Jeremy Allaire’a göre blockchain teknolojisi ile geliştirilen Ethereum piyasada önemli bir güç haline gelebilir.

BORSAGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Circle’ın CEO'su Jeremy Allaire, CNBC Fast Money’e kripto para piyasasına karşı öngörülerini paylaştı. Allaire, Bitcoin ile aynı teknolojik temelle çalışan, şifreli ve güvenli işlemleri mümkün kılan blockchain teknolojisi ile geliştirilen Ethereum'un piyasada önemli bir güç haline gelebileceğini belirtti.

Jeremy Allaire “Ethereum, temel, teknik ve altyapı açısından gerçekten verimli bir platform; şu anda  Ethereum’un  muazzam miktarda geliştirici faaliyetleri var. Geçen yıl kripto para piyasasını harekete geçiren önde gelen platformlardan biri oldu. Çünkü, bu platformla birlikte tek bir blockchain üzerinden kabul edilmiş kontratlar kullanarak binlerce altcoin yaratmak mümkün, ayrıca akıllı sözleşmeler teknolojisini kullanarak yeni finansal sözleşmeler de oluşturabilirsiniz. Bu sadece dijital para ile ilgili değil, bu, internetin yeni bir altyapı katmanıdır. İşletim sistemlerini değiştirecek. ‘İnternetin geleceği’ olarak adlandırabiliriz” diye konuştu.

 Allaire sözlerinin devamında, “Kitle fon oluşturma konsepti ICO’da büyük bir artış gözlendi. 2017 boyunca 3.8 milyar dolar yükselen ICO bu yılın sadece altı ayında bu miktarın üç katı artış gösterdi.  Bu durum Ethereum ile yarışan birçok platformu da harekete geçirdi. Piyasada şu an çok sayıda blockchain platformu bulunmaktadır” dedi.

Öte yandan “Bay Muhteşem” olarak bilinen, Leary Funds ve SoftKey’in kurucusu Kevin O’Leary de Allaire gibi Ethereum’un önemli bir güç haline geleceğini söyledi. O’Leary, CNBC Fast Money’e verdiği demeçte Bitcoin’in düşüş eğilimine karşın sıradanlaşarak  insanlara artık cazip gelmediğini ve Ethereum’un Bitcoin’i tahtından indireceğini ifade etti.

AKSİ GÖRÜŞLER DE VAR

Dijital Currency Group CEO’su Barry Silbert ise Bitcoin için iyimser bir açıklama yaptı.

New York'ta düzenlenen bir konferansta konuşan Silbert "Bitcoin dip seviyesini gördü. Aslında geçen hafta Bitcoine’e biraz para yatırdım. Bitcoin bir varlık sınıfı olarak, hep burada olacak buna yüzde yüz  eminim” dedi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)