E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇipras'tan takas iddialarına yanıt---

Çipras'tan takas iddialarına yanıt

Çipras'tan takas iddialarına yanıt
23 Nisan 2018 - 14:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamaları memnuniyetle karşıladıklarını belirten Yunanistan Başbakanı, Türkiye'de tutuklu bulunan askerler için 'takas' gibi bir adımın gündemlerinde olmadığını söyledi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye'de tutuklu bulunan 2 Yunan askerinin, Yunanistan'da tutuklu bulunan FETÖ'cü askerler hakkında gündeme gelen takas iddialarına ilişkin konuştu.

Çipras, askerlerin en yakın zamanda Yunanistan'a dönmesini beklediklerini belirtirken, takas iddialarını yalanladı.

Çipras ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'la barışçıl ilişkilere ihtiyaç olduğuna dair söylemlerini olumlu karşıladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü yaptığı açıklamada Mart ayında Varna'da düzenlenen Türkiye-AB zirvesinde Yunan askerlerin iadesinin istendiğini belirtmiş, karşılığında ise FETÖ'cü askerlerin iade edilmesini talep ettiklerini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ23 Nisan 2018 16:54

    HER ŞEYE RAGMEN EN İYİ KOMŞU YUNANİSTAN BİLİYORUZ ÇOCUKLARIM TATİLE YUNANİSTANA GİDELİM DİYOR DOST KALMAK DAHA FAYDALI OLACAK.