E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇipras'tan haddini aşan Türkiye açıklaması---

Çipras'tan haddini aşan Türkiye açıklaması

Çipras'tan haddini aşan Türkiye açıklaması
25 Ocak 2018 - 10:12 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Çipras İsviçre'de gerçekleşen Davos Forumu'nda Türkiye hakkında sert ifadeler içeren bir konuşma yaptı.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda Akdeniz'in istikrarı ve göç krizine ilişkin bir tartışma toplantısında yaptı. Çipras konuşmasında Türkiye ile gerilimi arttıracak ifadeler kullandı.

Reuters'ın haberine göre Çipras, 2015 yılının başında iktidara geldiğinde Yunanistan'ın sadece en kötü ekonomik kriz ve mülteci kriziyle değil, aynı zamanda "Ege'de tahmin edilemeyen agresif askeri hamleler yapan agresif bir komşuyla" uğraşmak zorunda kaldığını söyledi.

“Avrupalı ortaklarımız Türkiye gibi ‘agresif’ komşularla yaşamanın zorluğunu her zaman takdir etmiyor” ifadelerini kullanan Çipras, 2016 yılında Türkiye ve AB arasında yapılan göçmen anlaşmasını 'zor ama gerekli' olarak nitelendirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • d25 Ocak 2018 13:19

    SENİN ÜLKEN BORÇ BATAĞINDA. BAĞIMSIZ LIĞIN BİLE GİTTİ PUŞT.SENİN ÜLKENİ ALIMAN YÖNETİYOR İT.

  • Şimşek25 Ocak 2018 12:05

    AB içinde dengeleri Almanya lehine değiştirecek para esiri uşak Yunanistan AB içinde siyasi sorunlara neden olacaktır. Hiçbir teknolojisi olmayan kaybetmiş bir ülkedir. Adalara Türk turistler gitmemeli. Çin, her 4 ayda bir Yunanistan kadar büyüyor. Çandarlı Limanı Pire limanını geçmeli. Hristiyanlığın ve Batı Medeniyetinin beşiği olan Yunanistan (onlarıda Fenike,Mısır ve Yahudilerden çaldılar) ile kavga etmediğimiz için deliriyorlar. Bakalım kim daha barbar. Yüz vermedikçe deliriyorlar.

  • ...25 Ocak 2018 11:23

    almanya mı söyletiyor bunları sana hani tanklarını kullanıyoruz ya afrinde zorlarına gidiyor ama ses çıkaramıyor sana mı göz kırptılar yoksa bişeyler söyle diye

  • demirkan 25 Ocak 2018 11:14

    NEYE UĞRADIĞINI BİLE ANLAYAMASSIN.OTUR OTURDUĞUN YERDE ALIMAN KÖPEYİ.

  • TAHMİN25 Ocak 2018 11:03

    yani siyaset ne kadar da kandırıldık desede yalan ekonomi tiçari faliyetler ve yönetiçi konumundaki siyaset devam ediyor planlara.tv nın iç savaş planları ve 4 bır yandan saldırı

  • TAHMİN25 Ocak 2018 11:02

    fazla bırşey yapmıyorlar..yurtdışından döviz bazlı kredi alıyor yurtiçini tl bazlı fonlarken şirketleride döviz bazlı ..sonrasında döviz girdisini altın yatırımı ve yunanıstanın altın yatırımlarına likilite sağlıyorlar

  • TAHMİN25 Ocak 2018 10:52

    bır gün tc nin yatırımları altın kolidorundan dolaylı yunanistanın nakit sıkıntısına çözüm olacağı konularında siyasi liderlerin anlaşacağı akabınde tc askerinin ortadoğuya girmesi üzerine planlar yapacağı hiç aklıma gelmezdi.

  • KILIÇ25 Ocak 2018 10:28

    KOMŞULUKLA BAGDAŞMAYAN HAREKETLER İÇİNDESİN BU SEBEPLE KAŞINDIGIN ANLAŞILIYOR GÜN GELİRSE KAŞIYAN ÇIKAR.TÜM TERÖR ÇETELERİNİ BESLİYORSUN BUNUN FAKINDAYIZ.