E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇipras'ın asıl korkusu ne---

Çipras'ın asıl korkusu ne

Çipras'ın asıl korkusu ne
19 Haziran 2015 - 02:31 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras’ın IMF ile anlaşırsa eşi Peristera (Betty) Batziana’nın kendisini terk etmesinden korktuğu iddia edildi

Yunanistan'ın kreditörlerle yaptığı görüşmelerde bir türlü anlaşma sağlanamaması ve ülkenin iflas tehdidiyle karşı karşıya olduğu bir gerçek. Başbakan Aleksis Çipras ve ekibi bu tehditten kurtulmak için var gücüyle çalışıyor. Ancak The Times Yunan Başbakan'ın daha da büyük bir korkusunu gündeme getirdi. Çipras’ın IMF ile anlaşırsa eşi Peristera (Betty) Batziana’nın kendisini terk etmesinden korktuğu iddia edildi.

The Times gazetesinin internet sitesinde Fransız mizah dergisi Le Canard Enchaîné kaynak gösterilerek yer alan habere göre, Çipras’ın eşi Batziana, Çipras’ı IMF ve AB ile anlaşma imzalaması durumunda terk etmekle tehdit ediyor. Times “Hollande mizah dergisine söylemiş. Çipras, Hollande ile görüşmesinde ‘Kreditörlerin taleplerine boyur eğersem sadece SYRİZA’yı değil, benden fazla solcu olan hayat arkadaşım Betty Batziana’yı da kaybedeceğim demiş” diye yazdı. Gençlik yıllarında Komünist Parti üyesi olan Batziana’nın, Çipras’tan daha solcu olduğu belirtiliyor. 28 yıldır birlikte olan ve nikah kıymaya yanaşmayan Çipras ve Batziana çifti 1987 yılında tanışmış.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)