E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇipras'a müthiş destek---

Çipras'a müthiş destek

Çipras'a müthiş destek
29 Haziran 2015 - 23:36 borsagundem.com

Salı gecesi IMF'ye olan borcunu ödemediği takdirde iflas süreci başlayacak olan Yunanistan'da Çipras'a destek için binlerce kişi sokaklara döküldü

Başkent Atina'nın ünlü Sintagma Meydanı bir kez daha binlerce kişi tarafından dolduruldu. Parlamento önünde toplanan binlerce kişi Başbakan Alexis Çipras'a destek için toplandı.

Ülkede bankalar 6 Temmuz'a kadar kapalı kalacak. Yunan devlet televizyonuna konuşan Alexis Çipras, önümüzdeki pazar günü yapılacak olan referandumun borç verenler ile görüşmelerin devam ettirilmesini amaçladığını belirtti.

Çipras, yeni kemer sıkma anlaşmasının güçlü şekilde reddeilmesi, Yunanistan'ın görüşmelerde eline daha da güçlendirecektir dedi. Kreditörlerin Yunanistan'ı euro dışına atmayı düşündüklerini sanmadığını ifade eden Çipras, bunun bedelinin ağır olacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kemik omurga yok ki30 Haziran 2015 00:28

    tam bir sülük stratejisi, ülkemi nasıl geliştiririm, yeni iş olanaklarını nasıl açarım yok. Sadece borç verin yiyelim ödemeyelim. kamuya memurları doldurmuşlar, herkesi erkenden emekli yapmışlar, avrupa birliğinin yatırım için verdiği paraları yemiş durmuşlar. Bunu çiras mı yaptı öncekiler yaptı demeyin, bu yunanlar parazittir, solcu olsa da çipras da onlardan aşağı kalmaz

  • ahmet30 Haziran 2015 00:09

    adam hangi daga güveniyor acep. Rusya?l