E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin, salgının kontrolü için ilaçları takip edecek---

Çin, salgının kontrolü için ilaçları takip edecek

Çin, salgının kontrolü için ilaçları takip edecek
18 Şubat 2020 - 22:18 borsagundem.com

Çin Hükümeti salgının kontrol edilebilmesi amacıyla eczanelerde satılan ilaçlara yönelik takip başlatıyor.

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Çin, korona virüsün takibini geliştirmek amacıyla satılan ilaçların takibini yapacak. Öksürük şurubu, ateş düşürücü ya da ateş ölçer gibi medikal malzemeleri satın alan müşterileri potansiyel hasta olarak kontrol etmeye hazırlanan Çin Hükümeti bu sayede hastalığın kontrolünde etkinliği arttırmayı hedefliyor.

Çin hastalığın yayıldığı Hubei eyaletinde kontrolünü sağlayabilmek için on milyonlarca kişiyi tecrit etti, yeni hastaneler ve izolasyon merkezleri açtı. Kendi kendine bildirilen sıcaklık kontrolleri yaptı ve belirtileri gösteren insanlar için ev ev aramalar yaptı. Söz konusu tedbirlerle yeni bildirilen vakalarda düşüş aynı tarihlere denk geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilkgun salih19 Şubat 2020 01:52

    bu vurusun pan zehiri veya asisi abd de mevcut. zira bunu cine atan virusu cinde yayan abd dir.bize gelince bizde olmayabilir neden maya tutmaz ,kopek eti kedi eti yarada corbasi ,maymun beyni domuz eti yenmez, muslumanlik iste bu,cin de bundan sonra muslumanligi secebilir ,her musibette bir nadihat gizlidir