E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin: ABD ile görüşmeler bitti! Açıklama yakında---

Çin: ABD ile görüşmeler bitti! Açıklama yakında

Çin: ABD ile görüşmeler bitti! Açıklama yakında
09 Ocak 2019 - 10:41 borsagundem.com

Çin: ABD ile ticaret görüşmeleri tamamlandı ve sonuçları yakında açıklanacak

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lu Kang, Çin ile ABD arasındaki ticaret müzakerelerinin Pekin için planlanan bölümünün tamamlandığını bildirdi.

Lu Kang, "Beklentilerden daha uzun süren ticaret müzakereleri, görüşmelerde çok ciddi olduğumuza işaret ediyor" ifadelerini kullanırken, müzakere sonuçlarının kısa zaman içinde açıklanacağını belirtti.
CNN dün yayınladığı haberde, ABD heyetinin Pekin ziyareti sonrasında Çin'den bir heyetin ticaret müzakereleri için Ocak ayının ikinci yarısındoa ABD'ye gitmesinin planlandığını öne sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...gnçlk09 Ocak 2019 11:13

    ABD-ÇİN ortadoğu için mucadelede...uzlaşı olacağını samam ama ortak açıklamalar yapılıp, soğuk savaş devam edecek. zamanında hitler,rusyaya savş ilan etti...taa bakuyu hedef altı...çunku yer altı petrol lazımdı. koca koca savaş makınaları için enerjı gerekliydi.... onca muhendıslık harikası urunler petrol olmadan bir çöptu. bakuye kadar çoğu aracın yakıtı bitti ve geri çekılmeler başladı...çinde aynı biçimde rusyadan alsada petrol, kendı kaynaklarını oluşturmak zorunda. yoksa ürettıklerıde,üreteceklerıde birer çö olacak, elı kolu bağlanacak.kuzey korede öyle yakıt yoksa ambargo etkılı oluyo...çin bunu bildiğinden orta doğuya illakı açıkalcaktır. abd suriyedekı planlarından önce çin ekonomi lişkısını donduruyo...aynu kuzeykore gergınlıgını dondurucuya attığı gibi... çin-abd gemileri yeryer engellemeler yapıyor denızlerde...sebebi ticaret ve buyume savaşlarıdır...