E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCİMER'in çalışma usul ve esasları yeni yönetmelikle belirlenecek---

CİMER'in çalışma usul ve esasları yeni yönetmelikle belirlenecek

CİMER'in çalışma usul ve esasları yeni yönetmelikle belirlenecek
03 Haziran 2022 - 06:17 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinin (CİMER) çalışma usul ve esaslarının Cumhurbaşkanınca çıkarılacak yönetmelikle belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İletişim Başkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Başkanlığın görevlerine ilişkin maddeye fıkra eklendi.

Buna göre, kamu kurum ve kuruluşlarının faaliyetlerine ilişkin talep, görüş ve önerilerin kolayca iletilebilmesi ve bunların ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca değerlendirilerek cevaplandırılması amacıyla kurulan CİMER'in çalışma usul ve esasları Cumhurbaşkanınca çıkarılacak yönetmelik ile belirlenecek.

YÖK'te 6 üyenin görevlerine son verildi, 5 yeni üye seçildi

 

5 üniversiteye yeni rektör atandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)03 Haziran 2022 07:24

    Bu uygulama ile bir çok bildirim ve öneride bulundum. Birebir uygulananlara şahit oldum. Bu uygulama geliştirilerek daha bireyselin sesinin duyulması çözümleri,nin uygulanması için desteklenmeli. Özellikle trafik alanında, bazı otopart ve problemli yollarda, hata bazı kamu alanında olması/olmaması gibi gerekli işlerde kullandım. Ama asla kişi/kişiler şikayet için değil, daha iyi /daha gelişimci/belirsizlikleri ortadan çıkartıp kalıcı sistemsel iyileşmeler vb alanda kullandım. önerilerimden kararname ile uygulamaya çıkana dahi şahit oldum... sağlık alanında mesela... o bakımdan cimer şikayet değil, gelişim değişi,m millet menfaatine göre kullanın arkadaşlar.